Skip to main content
test
Kannus yleislääketieteen kesätyöpaikat sairaanhoitajien ja lähihoitajien sijaisina - Mellersta Österbottens social- och hälsovårdssamkommun Soite

Kannus yleislääketieteen kesätyöpaikat sairaanhoitajien ja lähihoitajien sijaisina

Oletko sinä uusi työkaverimme ensi kesänä Kannuksen yleislääketieteen osastolla? Haemme määräaikaisiin (kesäsijaisuudet) työsuhteisiin sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä alan opiskelijoita.

Tarjoamme sinulle mukavan, mielenkiintoisen ja monipuolisen työyhteisön. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseesi ja työskentelet osana ammattitaitoista ja osaavaa henkilöstöä.


Sairaanhoitajien sijaisuuksiin otamme valmiita sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia ja opiskelijoita, jotka ovat saavuttaneet 140 op rajan ja on voimassa oleva opinto-oikeus.

Lähihoitajan sijaisuuksiin otamme valmiiden lähihoitajien lisäksi myös riittävän määrän opintoja suorittaneita lähihoitaja/sairaanhoitaja/terveydenhoitaja opiskelijoita, jotka ovat saavuttaneet 90 op rajan ja voimassa oleva opinto-oikeus.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme sijaisuudet heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Sijaisuutta haetaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.soite.fi/tyopaikat -sivuilla. Sähköiseen hakemukseen liitetään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto -ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mukana mahdolliseen haastatteluun.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Mervi Salonen 040 8042903 ja apulaisosastonhoitaja Tiina Mäkelä 040 8042133

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Mervi Salonen 040 8042903 ja apulaisosastonhoitaja Tiina Mäkelä 040 8042133

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloitti toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteenliittävä kuntayhtymä.


Osoite: Lopotinkatu 2, Kannus

Rekommenderade jobb