Skip to main content
test
Kansalaisopiston toimistosihteeri - Lieksan kaupunki

Lieksan kaupungin kansalaisopisto hakee toimistosihteeriä vakituiseen toimeen 1.1.2023 alkaen.

Tehtävään sisältyy kansalaisopiston ja kulttuuritoimen toimistopalveluihin ja tapahtumiin liittyvät tehtävät (mm. asiakaspalvelu, tuntiopettajien palvelussuhdeasiat, laskutus, tapahtumien järjestelytehtäviä). Lisäksi tehtävään kuuluu perusopetuksen laskujen käsittelyä.

Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai aiempaa vastaavaa opistotasoista tutkintoa.

Arvostamme kehittämishalukkuutta, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä aiempaa kokemusta koulun tai oppilaitoksen toimistosihteerin tehtävistä.

Valittavalta edellytämme hyviä tietoteknisiä taitoja, ja opiston kurssien hallintaohjelma Hellewin osaaminen katsotaan eduksi. Kurssien ja tapahtumien järjestäminen edellyttää tilapäistä valmiutta ilta- ja viikonlopputehtäviin.

Tarjoamme sinulle mm.
- mukavan työyhteisön tuen
- kaupungin henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet
- kattavat työterveyspalvelut

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava työnantajalle hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Lieksan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kansalaisopiston rehtori Asko Saarelainen, p. 040 1044 111, sähköposti asko.saarelainen(at)lieksa.fi.
Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 7.12.2022 klo 15.00 mennessä (työavain 482488).
Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Lieksan kaupunki, kirjaamo, PL 41, 81701 Lieksa. Myös paperisten hakemusten tulee olla perillä viimeistään 7.12.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

Hyvinvointi

Lieksa on noin 10 500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 390 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus. Lieksan kaupunki on savuton työpaikka.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa - Missä korpi, siellä kulta


Osoite: Pielisentie 9-11, 81700 Lieksa
Lieksan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb