Kanteleensoiton sivutoiminen tuntiopettaja - Lieksan kaupunki

Kanteleensoiton  sivutoiminen tuntiopettaja - Lieksan kaupunki

Kanteleensoiton sivutoiminen tuntiopettaja 12.8.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Opetus tapahtuu Nurmeksen, Valtimon ja Ilomantsin toimipisteissä ja jakautuu kahdelle opetuspäivälle. Tehtävään saattaa sisältyä myös yhteismusisoinnin opetusta. Tarvittaessa tehtävä voidaan jakaa kahdelle eri tuntiopettajalle toimipisteiden pitkien välimatkojen vuoksi.

Arvostamme hakijoiden monipuolisuutta ja pedagogisen teknologian osaamista. Toivomme hakijalta valmiutta opettaa kanteleensoiton lisäksi myös musiikin hahmotusaineita tai musiikkileikkikoulua. Osa hakijoista haastatellaan. Haastattelu on toteutettavissa myös etänä esimerkiksi Skypeä käyttäen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään asetuksen 986/1998 mukaista kelpoisuutta ja tehtävän erityisosaamisalan mukaista koulutusta ja/tai opetuskokemusta. Valittavan on myös tehtävän alkaessa esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Rikostaustaote, Opetustoimen henkilöstön kelpoisuus (asetus 986/1998)

Läs mer

http://www.lieksa.fi

Lisätietoja antaa Pielisen Karjalan musiikkiopiston rehtori Soile Tikka, p. 040 104 4140, soile.tikka@lieksa.fi.
Hakemukset www.kuntarekry.fi tai postitse Lieksan kaupunki, Pl 41, 81701 Lieksa. Hakuaika päättyy 24.5.2019 klo 15.00.

Lieksan kaupunki, Hyvinvointi, Musiikkiopisto
Adress: Koski-Jaakon katu 4, 81700 Lieksa

Lieksa on noin 11.500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.
Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 460 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus.
Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!
Lieksa – Energinen ja rohkea menestyjä!

Mer om arbetsgivaren