Kanteleensoiton tuntiopettaja - Tohmajärven kunta

Kanteleensoiton tuntiopettaja - Tohmajärven kunta

Tohmajärven kunnan hallinnoima Keski-Karjalan musiikkiopisto hakee vakinaiseen palvelussuhteeseen 1.8.2019 alkaen

Kanteleensoiton tuntiopettajaa

Tehtävän opetustuntimäärä on noin 5 viikkotuntia. Tuntimäärä vahvistuu elokuussa opetuksen alkaessa. Opetustunnit sijoittuvat todennäköisesti Heinävedelle ja Liperiin. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.
Työnantaja korvaa kilometrikorvaukset voimassa olevien sopimusten mukaisesti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n ja kelpoisuusehdot asetuksen 986/1998 mukaan.
Valittavalta edellytetään asianomaisen opetusaineen erityispätevyyttä. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja opetusnäytteeseen.

Koeaika on 6 (kuusi) kuukautta.

Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.

Tutustu musiikkiopiston toimintaan kotisivuilla www.tohmajarvi.fi/musiikkiopisto, ja hae osaksi erinomaisen mukavaa työyhteisöä! Täytä sähköinen työpaikkahakemus Kuntarekryssä. Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Keski-Karjalan musiikkiopisto, Järnefeltintie 1, 82600 Tohmajärvi. Kuoreen merkitä ”kanteleensoiton tuntiopettaja”.

Läs mer

http://www.tohmajarvi.fi/musiikkiopisto

Toimialajohtaja / musiikkiopiston rehtori Susanna Ertolahti-Mertanen
puh. 040 105 4045
susanna.ertolahti@tohmajarvi.fi

Keski-Karjalan musiikkiopisto
Adress: Järnefeltintie 1, 82600 Tohmajärvi

Keski-Karjalan musiikkiopisto antaa taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän ja tanssin perusopetuksen mukaista opetusta Heinäveden, Kiteen, Liperin, Outokummun, Polvijärven, Rääkkylän ja Tohmajärven kuntien alueella. Musiikissa opetusta annetaan taidemusiikin, kansanmusiikin ja pop/jazz –musiikin alalta. Hallintokuntana ja henkilökunnan palkanmaksajana toimii Tohmajärven kunta. Tohmajärven kunta on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren