Karjamestari

Haemme tulevaisuuteen orientoitunutta, maatalousalan osaajaa karjamestarin työhön.
Karjamestaria haetaan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Karjamestarilla on suuri rooli Kannuksen toimipaikan uuden tutkimus-, kehittämis- ja opetusnavetan suunnittelussa ja toiminnassa. Karjamestari huolehtii jalostusarvoltaan yhdestä Suomen parhaista AY-karjoista ja Keski-Pohjanmaan tulevien maatalousalan huippuosaajien opastamisesta karjanhoitoon.
Perustehtävä sisältää opiskelijoiden ohjausta ja karjanhoitotöitä sekä navetan päivittäiseen johtamiseen liittyvät työt. Tehtävä sisältää navetan valmistuttua myös hanke- ja kehittämistehtäviä nautakarjaan liittyvien hankkeiden parissa. Tehtävä sisältää sekä ilta- että viikonlopputyötä.

Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvaa ammatillista perus- tai ammattitutkintoa tai aiempaa opistoasteen tutkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa.
Hakijalta edellytämme kokemusta karjanhoitotyöstä, uuden navettateknologian hallintaa sekä koneiden ja laitteiden käyttötaitoa.
Eduksi lasketaan kokemus esimies- ja hanketyöstä. Tehtävässä on etua aiemmasta nuorten kanssa työskentelystä. Lisäksi arvostamme työelämä- ja verkostoyhteyksiä, hyviä vuorovaikutus-, tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää organisointikykyä.

Kelpoisuusvaatimukset: alalle soveltuva tutkinto. Ennen palvelussuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä lain mukainen rikostaustaote.
Rekrytoinneissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa
toimialapäällikkö Hanna-Mari Laitala, puhelin 044 725 0682 ja tilanhoitaja Jari Orjala, puhelin 044 725 0630
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammattikampuksella, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.


Osoite: Ollikkalankatu, 69100 Kannus
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs