Karjanhoitaja

Haemme maatalousalan työntekijää määräaikaiseen tehtävään 1.5. - 30.9.2021 väliseksi ajaksi.

Tehtävään kuuluu eläintenhoito- ja / tai peltotöitä hakijan osaamisprofiilin mukaan. Tehtävät sijoittuvat Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Kannuksen toimipaikan opetusmaatilalle ja pihattonavettaan. Työhön kuuluu opiskelijoiden ohjausta maatilan töissä.
Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvaa koulutusta ja kokemusta nuorten tai lasten kanssa toimimisesta. Arvostamme myös maatalouskoneiden käyttötaitoa, sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Kelpoisuusvaatimukset: Ennen palvelussuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä lain mukainen rikostaustaote sekä huumausainetestin tulos.
Rekrytoinnissa noudatamme 2 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Hanna-Mari Laitala, puhelin 044 725 0682 ja tilanhoitaja Jari Orjala 044 7250630
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)
Osoite: Ollikkalankatu, 69100 Kannus

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta nuorille neljällä toimialalla: teollisuus ja rakentaminen, liiketalous, palvelut ja kulttuuri, luonnonvara-ala sekä hyvinvointiala. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammattikampuksella, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä, Perhossa sekä Toholammilla.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs