test
Kartläggare - Loviisan kaupunki

Kartläggare

Stadsplaneringsavdelningen i Lovisa stad söker en kartläggare till tillsvidareanställning. Anställningsförhållandet börjar 1.2.2022 eller enligt överenskommelse.

Till kartläggarens uppgifter hör kartläggnings- och mätningsuppgifter för den egna enheten och också för andra intressentgrupper inom organisationen. Kartläggaren arbetar självständigt och behandlar mätningsdata med 3D-Win- och Auto CAD-programmen. Dessutom använder Lovisa stad Trimble Locus-GIS-systemet, och kunskaper i programmet räknas som merit.

Kartläggarens uppgifter omfattar utöver mätningar med GPS-utrustning och totalstation även mätnings- och fotograferingsuppgifter med luftfartyg (drönare) samt behandlings- och kalkyluppgifter av mätningsdata som anknyter till detta. Vid behov utbildar vi den som blivit vald för dessa uppgifter.

Som behörighetskrav förutsätter vi en yrkesinriktad grundexamen inom lantmäteribranschen, till exempel examen som kartläggare. Skötseln av uppgiften förutsätter B-körkort, goda muntliga och skriftliga färdigheter i det ena inhemska språket och tillräckliga färdigheter i det andra inhemska språket.

I uppgiften tillämpas en prövotid på fyra månader. Den uppgiftsrelaterade lönen är 2 500 euro i månaden.

Vi ber de sökande skicka sina ansökningar senast 24.1.2022 kl. 12.00 via kuntarekry.fi eller per e-post till adressen tekninen@loviisa.fi.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information ges av stadsgeodet Toni Sepperi, tfn 0440 555 421, e-post toni.sepperi@loviisa.fi

Lär dig mer om oss

Lovisa stad

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.


Adress: Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb