Kartoittaja

Äänekosken kaupunki hakee

KARTOITTAJAA

Haemme kartoittajan sijaista osaksi maankäyttöpalvelutiimiä. Äänekoskella maankäyttöpalvelut vastaa kiinteistönmuodostuksesta, sitovista tonttijaoista, kiinteistörekisterin pidosta, kaupungin kartastotehtävistä, pohjakartan ylläpidosta, kaavoitusmittauksista, paikkatietotehtävistä sekä toimintaansa liittyvistä tietopalveluista.

Kartoittajan pääasiallisena tehtävänä ovat pohjakartan päivittämiseen liittyvät maastotyöt ja niihin sisältyvät valmistelu- ja jälkikäsittelytehtävät, rakennusten paikan merkintään ja sijaintikatselmuksiin sekä kiinteistönmuodostukseen liittyvät mittaukset. Käytössämme on Trimble mittauslaitteisto (SX10 ja S6, TSC7 ja TSC3, GBS) sekä Trimble Locus -sovellukset, Business center ja 3D-win.
Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään soveltuva ammatillinen perustutkinto sekä alan työkokemus.

Arvostamme kokemusta kaupunkimittauksista, positiivista asennetta, tietoteknisiä taitoja sekä maanmittausalan sovellusten ja nykyaikaisten mittauslaitteistojen ja -menetelmien hallintaa. Tehtävän suorittaminen edellyttää henkilöautokorttia (B).

Nyt haettavana oleva sijaisuus on määräaikainen 31.5.2021 saakka. Sijaisuuden jatko voi olla mahdollinen määräaikaisuuden jälkeen. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväluokituksen mukaan. Sijaisuudessa sovelletaan koeaikaa.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Äänekosken kaupunki, Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski
Kaavoituspäällikkö Nina Marjoniemi, nina.marjoniemi(at)aanekoski.fi, 020 632 2035

Äänekosken kaupunki, maankäyttöpalvelut
Osoite: 44100, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.

https://www.aanekoski.fi/