Skip to main content
test
Kartoittaja - Lohjan kaupunki

Haemme kartoittajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Keskeiset tehtävänalueet ovat kiinteistö- ja kartastopalvelut -yksikön tyypilliset maastotyöt. Uudiskartoitus, kunnallistekniikan rakentamiseen ja rakennusvalvontaan liittyvät mittaukset. Toimistotyöt sisältävät rakennuslaskentaa ja mittaustulosten käsittelyä. Maastotyöt sisältävät erilaisia runko-, kartoitus- ja merkintämittauksia.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii kaupunkimittauksen ja tietotekniikan monipuolista osaamista sekä maastomittauslaitteiden hyvää tuntemusta.

Eduksi katsotaan 3D-Win ja AutoCAD osaaminen ja Trimble mittalaitteiden käyttökokemus. Tehtävä edellyttää hyviä ihmissuhdetaitoja työyhteisön sisällä sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Ajokortti (B) on pakollinen. Työaika on 38,25 tuntia viikossa.

Kelpoisuusehtona on kartoittajan tutkinto. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita myös määräajaksi opintojen loppuvaiheen kartoittajaopiskelija.

Palkka TTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa:
Harri Kottonen, puh. 044 374 4301, harri.kottonen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 31.3.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-14-23. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kiinteistö- ja kartastopalvelut
Osoite: Levysepäntie 10, 08150 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats Lohjan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb