Karttatietokäsittelijä, kesätyö

Haemme kesäksi karttatietokäsitteljää Espoon Paikkatieto-yksikköön! Työhön sisältyy 3D kaupunkimallin tuottaminen Trimble Locus-ohjelmistolla ja mahdolliset muut tehtävät. Tehtävä opetetaan alusta alkaen. Et siis tarvitse valmista osaamista vaan intoa oppia.

Työ edellyttää hyvää 3D-hahmottamista, tarkkuutta ja kykyä noudattaa ohjeita. Työkentelyjakson pituus voidaan sopia oppilaitoksen loma-ajalle 2-3 kk pituiseksi. Työpaikka on tarkoitettu maanmittausalan opiskelijalle.


Työpaikan nimi: Paikkatieto-yksikkö, Tekniikantie 15

Työaika: 36h 15min viikossa

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimukset: maanmittausalan opinnot.

Tehtävässä edellytetään: 3D-hahmotuskykyä.

Arvostamme: kokemusta jonkin paikkatieto-ohjelman käytöstä.

Paikkatieto-yksikkö tuottaa ja jakaa paikkatietoa sekä pitää huolta tarkoitukseen tarvittavista tietojärjestelmistä.

Lisätietoja

https://kartat.espoo.fi/paikkatieto/

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus, Kaupunkimittaus- ja geotekniikkapalvelut, Paikkatieto -yksikkö
  • TyöpaikkaMääräaikainenKesätyö
  • ESPOO-04-216-20
  • 17.5.2021 - 31.8.2021
  • Tehtäväkohtainen palkka: 1500-2100 €/kk
  • 4.1.2021 - 15.2.2021 15:45
  • TekniikkaTekninen alaEspooUusimaa

Tehtävästä lisätietoja antaa Anne Kiijärvi 043 8254846

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus, Kaupunkimittaus- ja geotekniikkapalvelut, Paikkatieto -yksikkö
Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.