Kassabiträde - Närpes stad

Kassabiträde - Närpes stad

Två kassabiträden anställes vid simhallen i Närpes från den 1.9. 2019 eller enligt överenskommelse.
Arbetstiden är i medeltal 21,91h/vecka. Arbetspassen är tre eller fyra i veckan, främst under de tider simhallen är öppen för allmänheten. Befattningen innefattar kvälls- och helgarbete. Provanställning tillämpas.

Till simhallens personal hör två simövervakare och två kassabiträden. Som kassabiträde arbetar du med många och varierande arbetsuppgifter där du behöver kunna arbeta under eget ansvar. Arbetet går i första hand ut på att ha hand om kassan, försäljningen och kunderservice. Det är viktigt att du har grundläggande datakunskaper, kan betjäna på svenska och finska, har ett genuint intresse för kundservice, är ansvarsfull och flexibel. Vidare trivs du med att vistas i simhallsmiljö, att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vi ser det som en merit om du även är intresserad av uppgifter som simövervakare.

Behörighetskrav: Merkonom
Du bör behärska båda inhemska språken.
Lön utgår enligt kollektivavtal

Sista ansökningsdag 12.8.2019 kl 15.00
Till den elektroniska ansökan bifogas betyg som verifierar din behörighet. Ansökan beaktas ej om betyg saknas.
Prövotid på 6 månader tillämpas.

Läs mer

http://www.narpes.fi

Idrottssekreterare Ida Hautaoja
tel: 0401600754
e-post: ida.hautaoja@narpes.fi

Närpes stad, Bildningsavdelningen, Fritidssektorn
Adress: Kyrkvägen 2, 64200 Närpes

Närpes stad har 630 fast anställda och ca 250 visstidsanställda fördelade på ett 40-tal arbetsplatser i vår vidsträckta kommun och är därmed den största arbetsgivaren i Sydösterbotten. Personalen fördelar sig avdelningsvis så att 44 % arbetar inom vård och omsorg, 34 % inom bildningen, 19 % inom tekniska sektorn och 3 % inom allmänna förvaltningen. Staden är tvåspråkig sedan 1.1.2016 och förvaltningsspråket är svenska. Närpes stad är en rökfri arbetsplats. I trädgårdsstaden Närpes kombineras vacker och havsnära natur med god service och ett rikt näringsliv. Företagsamheten betecknas som en livsstil. Det finns entusiasm och en stark tro på Närpes framtida livskraft. Närpes stad är öppen och mottaglig - kom och trivs med oss!

Mer om arbetsgivaren