Kasvatusohjaaja - Kemijärven kaupunki

Kasvatusohjaaja

Kemijärven kaupungin hyvinvointipalveluiden palvelualueelle haetaan uudelleen KASVATUSOHJAAJAA PERUSOPETUKSEEN ajalle 1.8.2019 - 21.6.2020. Määräaikaisuuden perusteena on määräaikainen hankerahoitus.

Kasvatusohjaaja toimii oppimisen ja koulunkäynnin tukena perusopetuksen oppilaille. Työ painottuu perusopetuksen päättövaiheessa olevien nuorten koulunkäynnin tukemiseen monin tavoin. Työ pitää sisällään mm. yksilökohtaista oppilastyötä, oppilaiden ohjaamista oppitunneilla sekä läksytukea koulupäivän päätyttyä. Työhön sisältyy myös erilaisia ryhmäohjauksia, kuten esimerkiksi ryhmäyttämistä.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Tehtävässä edellytetään kolmella eri koululla työskentelyä, joten oma auto on tarpeen. Hakijan eduksi katsotaan työkokemus nuorten ohjaamisesta ja/tai opettamisesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnassa noudatamme viiden (5) kuukauden koeaikaa. Työnantajana Kemijärven kaupunki on savuton.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan tai nuorisotyön ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva opettajanpätevyys.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemus toimitetaan 26.7.2019 klo 15 mennessä Kuntarekryyn (työavain 243482) tai Kemijärven kaupungin kirjaamon osoitteeseen Kemijärven kaupungin kirjaamo, PL 5, 98101 Kemijärvi tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kemijarvi.fi. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään merkintä KASVATUSOHJAAJA.

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset, työ- ja palvelutodistukset sekä kirjaamoon toimitettavaan hakemukseen lisäksi ansioluettelo.

Ensisijaisesti toivomme hakemusta Kuntarekryyn, www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kemijarvi.fi

Lisätietoja antaa Särkelän koulun koulunjohtaja Teija Varrio-Majava teija.varrio-majava@kemijarvi.fi.

Kemijärven kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Perusopetus- ja lukiokoulutuspalvelut
Osoite: Lepistöntie 1, 98120 Kemijärvi

Kemijärvi on n. 7 400 asukkaan tuntureiden kaupunki taivaan tulien loisteessa. Vesistöjen ympäröimänä Kemijärvi tarjoaa asukkailleen ja matkailijoille loistavat harraste- ja ajanviettomahdollisuudet sekä viihtyisän asuinympäristön.

Tutustu työnantajaan