Kasvatustyön opettaja, ma

Haemme määräaikaista kasvatustyön päätoimista tuntiopettajaa 1.8.2021 - 30.12.2021 väliseksi ajaksi.

Tehtävään kuuluu sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja hyvinvointialojen opiskelijoiden ohjaus, opetus ja osaamisen arviointi. Edellytämme vahvaa osaamista eri-ikäisten lasten ja nuorten kasvatus- ja hoitotyöstä sekä ammatillisen opettajan työkokemusta. Eduksi katsomme monipuolisen ja laaja-alaisen työkokemuksen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen parissa. Arvostamme hyviä yhteistyösuhteita alueen työelämän kanssa, ohjaustaitoa, hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja sekä innostusta ammatillisen koulutuksen kehittämiseen. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen 986/98 mukaan.

Ennen virkasuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja lain mukainen rikostaustaote.

Rekrytoinneissa noudatamme 2 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat toimialapäällikkö Leena Sundell 044 725 0563 ja rehtori Sirkku Purontaus, puhelin 044 725 0101 tai sähköposti etunimi.sukunimi@kpedu.fi
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)
Osoite: Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammattikampuksella, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs