Kasvun ja oppimisen ohjaaja - Sjundeå kommun

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen neljää kasvun ja oppimisen ohjaajaa ajalle 9.8.2021-4.6.2022.

Työaika on 25-38,25 h/viikko. Työaika sovitaan tehtävään valittujen kanssa kun lukuvuoden 2021-22 työtehtävät saadaan suunniteltua.

Toimit erilaisissa kasvatus- ja opetusympäristöissä tukien, ohjaten ja avustaen lapsia ja nuoria. Tarvittaessa työtehtäviin kuuluu toimia ohjaajana varhaiskasvatuksessa, esiopetuksessa tai iltapäivätoiminnassa tukea tarvitsevien lasten kanssa. Siuntion kunnassa työn ensisijainen sijoituspaikka on Aleksis Kiven koulu.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat koulunkäyntiavustajan ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Pätevyys tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä. Alkuperäiset pätevyyden osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. Työsuhteeseen valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävään valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämisesti annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus KVTESin mukaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat koulunkäyntiavustajan, koulunkäynnin ohjaajan ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämisesti annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Rehtori Pauliina Smolander, puh 050 386 0817, etunimi.sukunimi@siuntio.fi

Haastattelut pidetään elokuun 2021 ensimmäisellä viikolla.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Pauliina Smolander, puh 050 386 0817, etunimi.sukunimi@siuntio.fi

Lisätietoja

Siuntion kunta, Sivistysosasto

Siuntio on asumisen ja elämisen helppoa arkea korostava, kaksikielinen kunta läntisellä Uudellamaalla. Sijainti pääkaupunkiseudun läheisyydessä ja vaivattomat kulkuyhteydet tekevät Siuntiosta mainion työskentely- ja asuinpaikkakunnan aivan metropolialueen vieressä osana HSL-aluetta. Uudistuvana kuntana rakennamme parhaillaan uutta sivistys- ja hyvinvointikampusta. Tervetuloa osaksi tiivistä ja dynaamista organisaatiota, jossa kaikki työskentelevät kuntalaisten hyväksi!


Osoite: Puistopolku 4, 02580 Siuntio

Rekommenderade jobb