Skip to main content
test
Kasvun ja oppimisen ohjaaja - Sjundeå kommun

Haemme määräaikaiseen ( 23.10.2023 - 1.6.2024) työsuhteeseen kasvun ja oppimisen ohjaajaa. Työaika on 30 - 38,25 h/viikko.

Toimit erilaisissa kasvatus- ja opetusympäristöissä tukien, ohjaten ja avustaen lapsia ja nuoria. Tarvittaessa työtehtäviin kuuluu toimia ohjaajana varhaiskasvatuksessa, esiopetuksessa tai iltapäivätoiminnassa tukea tarvitsevien lasten kanssa. Siuntion kunnassa työn ensisijainen sijoituspaikka on Aleksis Kiven koulu.

Siuntion kunta kehittää aktiivisesti sivistys- ja hyvinvointipalveluitaan. Siuntioon on valmistunut vuonna 2022 moderni Sivistyskampus Siuntion sydän, johon sijoittuvat kunnan suomen- ja ruotsinkielinen esi- ja perusopetuspalveluiden lisäksi kirjasto- ja vapaa-ajan palvelut sekä perhetyön yksikkö.


Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat koulunkäyntiavustajan ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työsuhteeseen valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Pätevien hakijoiden puuttuessa, otamme huomioon epäpätevät hakijat.

Tehtävään valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämisesti annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus KVTESin mukaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Pauliina Smolander, puh 050 386 0817, etunimi.sukunimi@siuntio.fi

Lisätietoja

Siuntion kunta, Sivistysosasto, Aleksis Kiven koulu

Siuntio on asumisen ja elämisen helppoa arkea korostava, kaksikielinen kunta läntisellä Uudellamaalla. Sijainti pääkaupunkiseudun läheisyydessä ja vaivattomat kulkuyhteydet tekevät Siuntiosta mainion työskentely- ja asuinpaikkakunnan aivan metropolialueen vieressä osana HSL-aluetta.

Aleksis Kiven koulussa:

Opimme ja oivallamme. Vaalimme hyvinvointia ja turvallista kouluarkea. Yhdessä olemme AKK!


Osoite: Puistopolku 4, 02580 Siuntio

Rekommenderade jobb