test

Kätilö

Hakuaika päättyy  6.2.2023 16:00

Lapin keskussairaalassa on haettavana 6.2.2023 klo 16.00 mennessä

KÄTILÖN SIJAISUUS (varahenkilöstö)

Tehtävä on määräaikainen kätilön sijaisuus Rekrytointiyksikön varahenkilöstössä. Varahenkilöstö korvaa yksiköiden välitöntä ja lyhytaikaista sijaistarvetta. Varahenkilöstön kätilöt työskentelevät pääsääntöisesti Naistenklinikassa. Työ on 2-vuorotyötä, mutta toiveesi mukaisesti myös yövuorot ovat mahdollisia. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 22.8.2023 saakka.

Edellytämme hyviä työyhteisötaitoja, joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme oman ammattiosaamisen ja työyhteisön kehittämiseen sitoutumista.

Tarjoamme vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja laajentaa osaamistaan oman motivaation mukaisesti. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään kanssamme merkityksellistä ja laadukasta hoitotyötä. Yksikössämme toteutetaan yhteisöllistä työvuorosuunnittelua ja positiivisen johtamisen periaatteita.

Kelpoisuusehtona kätilön tehtävässä on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Tehtävään valitulla on kolmen kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työnantaja voi tarvittaessa järjestää työntekijälle terveydentilan selvityksen tartuntatautilain 1227/2016 55§ mukaisesti, mikäli terveydentilaan liittyy perusteltu epäily tartuntataudista.

Haastattelussa tulee olla mukana kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset opintotodistukset, työtodistukset sekä henkilöllisyystodistus.

Lähetä hakemus Kuntarekry hakupalvelun kautta www.kuntarekry.fi.

Sari Aho sari.aho@lapha.fi p. 040 3547905 tai Katja Väyrynen katja.vayrynen@lapha.fi p. 0400830655

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan