Kätilö, Naistenklinikka - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Hei sinä monipuolisen kokemuksen omaava hoitotyön ammattilainen, etsitkö uusia haasteita? Haemme iloiseen, ammattitaitoiseen ja moniammatilliseen tiimiimme hoitotyön ammattilaisia KÄTILÖN määräaikaisiin tehtäviin Tyks Naistenklinikalle.

Meillä syntyy vuosittain lähes 4000 lasta. Olemme edelläkävijöitä monella eri osa-alueella esim. varhainen ja keskeytymätön ihokontakti, sektiokäytännöt, perheheräämö ja käytössämme on paljon digitaalisia hoidon työkaluja esim. etänä toteutettava synnytysvalmennus sekä synnytysosaston virtuaaliesittely. Hoidamme alueemme normaalit sekä erityistä osaamista vaativat raskaudet ja synnytykset. Hoidamme myös riskiraskauksia ja raskausajan erityistilanteita.

Meillä pääset mukaan mielenkiintoiseen, dynaamiseen ja jatkuvasti toimintaansa kehittävään työyhteisöön. Tehtävänkuva on laaja, ja muotoutuu työskentelypaikan mukaan. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joten pääset kehittämään kätilön ammattitaitoa ja vahvistamaan osaamistasi myös jatkossa. Muutamme uuteen Majakkasairaalaan helmikuussa 2022. Pääset siis työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä upouusissa tiloissamme. Meillä voit myös halutessasi vaikuttaa työaikaprosentteihisi, joka tuo mahdollisuuksia mm. perhe- ja työelämän yhdistämiseen.

Kätilön työ on innostavaa, monipuolista, haastavaa ja mielenkiintoista. Työ on pääasiassa kolmivuorotyötä ja sinulla on mahdollisuus esittää työvuorotoiveita yhteisöllisen työvuorosuunnittelun puitteissa. Potilaiden hoito on moniammatillista ja itsenäistä, mutta yksin sinun ei tarvitse pärjätä, vaan saat aina tukea kokeneelta kätilötiimiltämme.

Olet etsimämme henkilö, mikäli koet sydämen asiaksesi antaa tukea äidille ja koko perheelle matkalla raskaudesta vanhemmuuteen. Kätilömme toivovat tulevalta kollegalta kohtaamisen taitoa, aktiivista työotetta, innostuneisuutta kätilön työhön sekä huolellisuutta. Työskentely perheiden kanssa koetaan palkitsevaksi. Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi perheiden parissa.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta ja haluat liittyä iloiseen joukkoomme, täytä hakemus nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Tarkemmat tiedot työnkuvasta, palkkauksesta sekä sairaanhoitopiirin eduista saat osastonhoitajilta. Yhteydenotot sähköpostitse:
Lapsivuodeosastot Anne Murtojärvi (anne.murtojarvi@tyks.fi)
Synnytysosasto Mari Soini (mari.soini@tyks.fi)
Prenataaliosasto Johanna Salopää (johanna.salopaa@tyks.fi)
Äitiyspoliklinikka Annamari Norri (annamari.norri@tyks.fi)

Meillä on töissä hyvä syke päällä!
Tutustu uratarinoihimme täällä: http://www.vsshp.fi/fi/ammattilaisille/tyonhakijoille/Uratarinoita/Sivut/default.aspx

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Otamme myös huomioon kätilöopiskelijat, joilla on vähintään 180 opintopistettä suoritettuna työn alkaessa.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tarkemmat tiedot työnkuvasta, palkkauksesta sekä sairaanhoitopiirin eduista saat osastonhoitajilta. Yhteydenotot sähköpostitse:
Lapsivuodeosastot Anne Murtojärvi (anne.murtojarvi@tyks.fi)
Synnytysosasto Mari Soini (mari.soini@tyks.fi)
Prenataaliosasto Johanna Salopää (johanna.salopaa@tyks.fi)
Äitiyspoliklinikka Annamari Norri (annamari.norri@tyks.fi)
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 7 Naistenklinikka

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000 ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb