Skip to main content
test
Kätilö, naistentauti- ja äitiysyksikkö - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme Sairaala Novan naistentauti- ja äitiysyksikköön vakituiseen työsuhteeseen kliinisen ultraäänihoitajan koulutuksen omaavaa

KÄTILÖÄ

Naistentauti- ja äitiysyksikkö on arkipäivisin toimiva ajanvarauspoliklinikka. Naistentautiyksikössä tutkitaan ja hoidetaan erilaisia naistentautien erikoissairaanhoitoa vaativia potilaita. Naistentautiyksikössä toimii lapsettomuus-, endometrioosi-, urogynekologinen- ja syöpäpoliklinikka. Äitiysyksikössä seurataan ja hoidetaan raskausaikana erityisseurantaa tarvitsevia odottajia ja tehdään sikiöseulontatutkimuksia. Äitiysyksikössä toimii myös synnytyspelko-, päihdeäitien HAL-, raskausdiabetes- ja imetyspoliklinikka.

Tehtäviisi kuuluvat varhaisraskauden ja rakenneultraäänitutkimusten itsenäinen suorittaminen sekä tutkimuksiin liittyvän tarvittavan ohjauksen ja neuvonnan antaminen. Kätilönä toimit molemmissa yksiköissä työn painottuessa ultraäänitutkimuksiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan uudessa modernissa sairaalassamme. Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja motivaatiota kehittää itseäsi ja työyhteisöä, sekä arvostamme joustavaa ja positiivista työotetta. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu kätilö. Lisäksi hakijalla tulee olla kliinisen ultraäänihoitajan koulutus. Valitun on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Työsuhteissa noudatetaan koeaikaa. Tehtävän hakuaikaa on jatkettu.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä palkkauksemme perustuu tehtävän vaativuuteen ja arvostamme monipuolista osaamista. Mahdollistamme etenemisen hoitotyön urakehitysmallin ja asiantuntijarakenteen mukaisesti. Työnantajana tuemme osaamisen kehittämistä kouluttautumisen, sisäisen liikkuvuuden ja sinulle sopivan työkierron avulla.

Tästä voit jo kurkata uuteen sairaalaamme: https://www.youtube.com/watch?v=Na8_BTORwTQ

Jyväskylä on kaupunkina viihtyisä ja nuorekas. Meillä on upea järviluonto, neljä kansallispuistoa, urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Tutustu Jyväskylään asuinpaikkana https://visitjyvaskyla.fi/.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä:
.
Tanja Puranen-Altamirano, osastonhoitaja
puh. 014 269 1302
tanja.puranen-altamirano@ksshp.fi
.
Tiina Schildt, ylihoitaja
puh. 014 269 1442
tiina.schildt@ksshp.fi
.
Hae paikka sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta!

Lisätietoja

Operatiivinen palvelualue, naistentauti- ja äitiysyksikkö

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb