Skip to main content
test
Katujen kunnossapitotyöntekijä/koneen kuljettaja - Keravan kaupunki

Haemme rentoon joukkoomme ammattitaitoista ja monipuolista konetaitoista KATUJEN KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÄÄ katujen kesä- ja talvikunnossapitoon sekä muihin infrapalveluiden töihin.

Katujen kesäkunnossapidon hoidamme koko Keravan alueella omana työnä. Talvikunnossapidosta n. 70% hoidetaan omana työnä ja loput urakoinnilla.

Työtehtävässäsi osallistut monipuolisesti infrapalveluiden töihin mm. traktorilla, kuorma-autolla, tiehöylällä, kaivinkoneella sekä jalkaudut tarpeen mukaan.

Pääosin työ keskittyy katujen kesä- ja talvikunnossapitotöihin joita ovat mm. auraus kuorma-autolla ja traktorilla, liukkaudentorjunta (hiekoitus, suolaus), koneellinen harjaus, polanteen poisto tiehöylällä ja raspeilla, katujen koneelliset harjaukset ja pesut, vaihtolavojen kuljetukset, liikennemerkkien ja reunakivien asennustyöt ja muut yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapitoon liittyvät työt koneellisesti ja ilman.

Lisäksi on mahdollista että aika-ajoin työskennellään Infrapalveluiden muissa yksiköissä kuten mm. Infran/vesihuollon työmailla tai viherpalveluissa maansiirtoautolla, kaivinkoneella sekä viherkunnossapidon töissä esim. piennarniitot.

Tehtävässä menestyminen edellyttää riittävää kokemusta lumenauraustöistä sekä kuorma-autolla että traktorilla, hyvää fyysistä peruskuntoa ja yhteistyökykyä sekä itsenäistä ja vastuuntuntoista asennetta työhön.

Hakijalla tulee olla voimassa oleva Tieturva 1 , työturvallisuus -kortti, C-ajokortti, kuljettajan ammattipätevyys, kuljettajakortti sekä kokemusta edellämainituista töistä kaupunkialueella.

Tehtävä vaatii myös hyviä tiimityöskentelytaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä käyttää mobiilisovelluksia sujuvasti. Oma-aloitteisuus on välttämätöntä sillä työssä pitää pärjätä myös itsenäisesti että ryhmässä.

Toivomme kokemusta kaivinkoneen, tiehöylän ja piennarniittokoneiden käytöstä työssä.

Arvostamme myös Keravan alueen tuntemusta, soveltuvaa ammatillista koulutusta.

Työssä tarvitaan joustavaa asennoitumista, sillä työajat voivat olla normaalista poikkeavia. Tehtävien hoito edellyttää osallistumista varallaoloon sekä valmiutta ylitöihin etenkin talviaikaan. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Normaali työviikko: 38 h 15 min. Käytössämme on sähköinen työaikakirjaus ja ajoneuvoseuranta ja muut sähköiset raportointisovellukset.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti. Voit esittää palkkatoiveen.Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävään valituille tehdään työsuhteen alussa työhöntulotarkastus työterveyshuollossa.

Tarjoamme tekemisen meininkiä ja haastavan sekä monipuolisen työn kehittyvässä työympäristössä ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja.

Paikka voidaan täyttää soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Laura Piitulainen, kunnossapitopäällikkö (konekeskus, korjaamo ja katujen kunnossapito)
laura.piitulainen@kerava.fi
p.0403182291

Lisätietoja

Infrapalvelut, Katujen kunnossapito

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Kerava, 04200 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb