Skip to main content
test
Katujen kunnossapitotyöntekijä / koneenkuljettaja - Keravan kaupunki

Kaupunkitekniikan toimialan Infrapalvelut hakee omien aurattavien alueiden lisääntyessä viittä auraustaitoista KATUJEN KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÄÄ katujen kesä- ja talvikunnossapitoon koneenkuljettajaksi sekä muihin kunnossapitotehtäviin.

Työtehtävässäsi osallistut monipuolisesti infrapalveluiden töihin koneenkuljettajana sekä traktorilla että kuorma-autolla sekä jalkaudut tarpeen mukaan. Katujen kesäkunnossapidon hoidamme koko Keravan alueella omana työnä. Talvikunnossapidosta n. 70% hoidetaan omana työnä ja loput urakoinnilla.

Pääosin työ keskittyy katujen kesä- ja talvikunnossapitotöihin joita ovat mm. auraus, liukkaudentorjunta, koneellinen harjaus, katujen pesut, liikennemerkkityöt ja muut yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapitoon liittyvät työt koneellisesti ja ilman.

Käytössämme on sähköinen työaikakirjaus ja ajoneuvoseuranta ja muut sähköiset raportointisovellukset. Työnkuva voi sisältää kesäkaudella myös infran rakentamisen tehtäviä mm. maansiirtoauton kuljetusta ja viherkunnossapidon töitä kuten niittoja sekä siimaleikkurilla tehtäviä viimeistelytöitä. Koulutus, kokemus tai kiinnostus viheralueiden hoidosta katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää riittävää kokemusta lumenauraustöistä, hyvää fyysistä peruskuntoa ja yhteistyökykyä sekä itsenäistä ja vastuuntuntoista asennetta työhön. Hakijalla tulee olla voimassa oleva Tieturva 1 ja työturvallisuus -kortti.

Tehtävä vaatii myös hyviä tiimityöskentelytaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä käyttää mobiilisovelluksia sujuvasti. Oma-aloitteisuus on välttämätöntä sillä työssä pitää pärjätä myös itsenäisesti.

Arvostamme Keravan alueen tuntemusta, soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä kokemusta muista katujen kunnossapidon tehtävistä. Toivomme hakijalta vähintään B-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä.

Työssä tarvitaan joustavaa asennoitumista, sillä työajat voivat olla normaalista poikkeavia. Tehtävien hoito edellyttää erikseen sovittaessa osallistumista varallaoloon sekä valmiutta ylitöihin etenkin talviaikaan. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Normaali työviikko: 38 h 15 min.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti. Voit esittää palkkatoiveen.Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävään valituille tehdään työsuhteen alussa työhöntulotarkastus työterveyshuollossa.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn kehittyvässä työympäristössä ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja.

Työpaikkojen lukumäärä on 5. Paikat voidaan täyttää soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Laura Piitulainen p. 040 318 2291 laura.piitulainen@kerava.fi

Lisätietoja

Katujen kunnossapito

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Kerava, 04200 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb