Katumestari

Tule meille Jyväskylään KATUMESTARIKSI!

Kiinnostaako kaupungin katuverkon hallinta? Haluaisitko työskennellä paraatipaikalla kaupunkiympäristön kehityksen ytimessä? Tule mukaan osaajien joukkoon ylläpitämään Suomen parasta Jyväskylää.

Tehtävä sijoittuu kaupunkirakenteen toimialalle liikenne- ja viheralueiden palvelualueelle, joka vastaa kaupungin yleisten alueiden infran hallinnasta ja metsien hoidosta, pysäköinninvalvonnasta, viljelypalstatoiminnan järjestämisestä, yksityistieavustusten hoitamisesta, seudullisesta joukkoliikenteestä, jätehuollon viranomaistehtävistä sekä kunnallistekniikan investointien suunnittelusta ja rakennuttamisesta. Etsimme nyt joukkoomme sinua!

Sinun ei tarvitse olla paikkatiedon asiantuntija tai tuntea katuverkkoamme, vaan tärkeintä on, että sinulla on halu oppia omaisuudenhallintajärjestelmämme toiminta. Sinun ei myöskään tarvitse osata täydellisesti yksityisteihin liittyvää lainsäädäntöä. Se sijaan sinulle kuuluisi yksityistieavustusten jakamiseen liittyvät tehtävät sekä omaisuudenhallintaan kuuluvien järjestelmien tallennus, käyttö ja kehittäminen. Omaisuudenhallinnan tietojen ylläpitämisen lisäksi katumestari vastaa osaltaan rekistereistä saatavien tietojen raportoinnista, toimintatapojen kehittämisestä ja asiakaspalvelusta. Tehtävänkuva voidaan osittain muovata osaamisesi ja mielenkiintosi kohteiden perusteella.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotutkinto esimerkiksi yhdyskuntatekniikan, logistiikan tai rakentamisen alalta. Kelpoisuudeltaan pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä organisointikykyä ja vahvaa tietoteknistä osaamista. Arvostamme lisäksi vastuullista ja jämäkkää otetta työhön sekä halua oppia uutta.

Mutta mitä saat vastapainoksi? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Päivät eivät ole samanlaisia ja aina opitaan yhdessä uutta. Työtilamme ja -välineemme ovat huippuluokkaa ja kaunis kaupunkimme sijaitsee Suomen sydämessä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Virassa aloitus 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Virassa on koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Katupäällikkö Tuula Smolander 014 266 5137, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats