Katutyöntekijä - Kangasalan kunta

Katutyöntekijä

Katutyöntekijän työsuhde uudelleen haettavana. Aiemmin työsuhteeseen tulleet hakemukset otetaan huomioon työsuhdetta täytettäessä.

Katutyöntekijän työsuhde sijoittuu teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, katujen ylläpitoon.

Katutyöntekijän tehtävänä on mm. liikennemerkkien sekä katuviittojen uusiminen, hulevesiin liittyviä töitä, kuten katurumpujen ja sadevesikaivojen aukaisu, ilkivallan ja vahinkojen korjaustyöt, erilaisten tapahtumien liikennejärjestelyt.

Katutyöntekijän kelpoisuusvaatimus on rakennusalan perustutkinto tai/ja kokemusta tehtäväalueelta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä halua kehittää omaa osaamista ja kykyä toimia tehokkaasti. Työssä edellytetään B-ajokorttia.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisten henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

rakennusmestari Juha Rinta-Koivula p. 050 550 9073, tai suunnittelija Antti Nikkinen, p. 0400 926 205, etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kaarina Maununtyttärentie 6, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.