Skip to main content
test
Kaupungineläinlääkäri - Keuruun kaupunki

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimistossa on haettavana 6.10.2022 klo 15 mennessä toistaiseksi voimassa oleva kaupungineläinlääkärin virka. Viran toimipiste on Keuruulla. Virkaan valitulla on mahdollisuus työskennellä halutessaan toisen eläinlääkärin kanssa yhteisvastaanotolla Virroilla.

Keurusselän yhteistoiminta-alueeseen kuuluu Keuruu, Virrat, Mänttä-Vilppula, Ruovesi, Jämsä ja Kuhmoinen, joissa vastaanotot sijaitsevat.

Kyseessä on praktikkoeläinlääkärin virka, johon kuuluu hyöty- ja suureläinpäivystys velvoite (1/5) viiden eläinlääkärin päivystysringissä. Työ on sekapraktiikkaa ja yhteisvastaanotolla työtehtävien jakamisesta sovitaan toisen eläinlääkärin kanssa. Maakunnallinen päivystysalue on jaettu kolmeen maantieteelliseen alueeseen, joissa kullakin on yksi päivystäjä kerrallaan. Et ole päivystäessäsi yksin. Valvonta-alueellamme toimii valvontaeläinlääkäri ja sijaiseläinlääkäri, jotka hoitavat eläinsuojelutehtäviä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys. Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää Suomen kielen taitoa, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä edellyttää oman auton käyttöä.

Virkasuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n, lääkärisopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaisesti. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottoa. Virkaan valitulle asetetaan 6 kuukauden koeaika.

Hakemukset sekä tiedot mahdollisista suosittelijoista toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Hakemukseen tulee liittää tutkinto- ja työtodistukset pdf-tiedostona. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/
https://www.keuruu.fi/asuminen-ymparisto/ymparistoterveydenhuolto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rebekka Kinnunen, ympäristöterveyspäällikkö, puh. 0400328322
Paula Lähteinen, vastaava eläinlääkäri, puh. 0401597571
Antti Mäkiaho, kaupungineläinlääkäri, puh. 0447871364
Sähköposti etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Tekniset palvelut, Ympäristö-terveyspalvelut

Keuruun kaupunki sijaitsee läntisessä Keski-Suomessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Keuruulla on hyvät palvelut ja turvallista asua. Keuruulla on n. 9.500 asukasta.

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto tuottaa terveysvalvonnan ja eläinlääkinnän lakisääteiset palvelut Jämsän, Keuruun, Mänttä-Vilppulan ja Virtain kaupungeille sekä Kuhmoisten ja Ruoveden kunnille. Ympäristönsuojelun lakisääteiset palvelut toimisto tuottaa Keuruun ja Mänttä-Vilppulan kaupungeille. Toimipisteet sijaitsevat asianomaisissa kunnissa.

Keurusselän yhteistoiminta-alue (Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Mänttä-Vilppula, Ruovesi, Virrat) tarjoaa peruseläinlääkäripalveluja kaikille alueensa asukkaiden koti- ja hyötyeläimille. Keurusselällä on seitsemän kaupungineläinlääkäriä, jotka huolehtivat yhdessä alueen eläinlääkäripalveluista arkipäivisin. Päivystysaikaan hoidetaan vain tuotanto- ja suureläimiä. Virka-ajan ulkopuolella kiireellistä hoitoa vaativien pieneläinten hoito järjestetään yksityisen pieneläinklinikan toimesta.


Osoite: Lapinmäentie 7, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Rökfri arbetsplats Keuruun kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb