Skip to main content
test
Kaupungineläinlääkäri - Rovaniemen kaupunki

Rovakaaren ympäristöterveydenhuolllossa on haettavana (jatkettu hakuaika)

KAKSI KAUPUNGINELÄINLÄÄKÄRIN OSA-AIKAISTA (80%) VIRKAA

Hakuaikaa jatkettu, virkoja aikaisemmin hakeneiden hakemukset otetaan huomioon hakuprosessissa. Haettavana olevien virkojen pääasiallinen toimipiste ja vastaanottotilat sijaitsevat Rovaniemellä. Rovakaaren ympäristöterveydenhuolto on viiden kunnan yhteistoiminta-alue, jonka isäntäkuntana toimii Rovaniemen kaupunki. Alueella työskentelee yhteensä 10 praktikkoeläinlääkäriä, 3 valvontaeläinlääkäriä, 8 terveystarkastajaa ja toimistosihteeri. Rovaniemi on yli 60 000 asukkaan kehittyvä ja nuorekas kaupunki, jonka sydän sykkii vuodenaikojen tahdissa kulttuuria, osaamista ja kansainvälistä toimintaa. Lappi, pääkaupunkinaan Rovaniemi, tarjoaa elämyksiä ja harrastusmahdollisuuksia läpi vuoden!

Kyseessä on kaksi praktikkoeläinlääkärin osa-aikaista (80 %) vakituista virkaa, joihin sisältyy päivystysvelvollisuus pääsääntöisesti Rovaniemi-Ranua alueella. Päivystystiheys on ollut pääosin 1/5. Rovaniemellä toimii viiden eläinlääkärin yhteisvastaanotto, jossa työskentelee lisäksi yksi hoitaja. Vaativiin toimenpiteisiin on käytettävissä avustaja myös päivystysaikana. Vastaanottotilat ovat tilavat ja monipuoliset, mm. jokaisella eläinlääkärillä oma toimenpidehuone, hyvät leikkaustilat ja saunallinen lepotila. Työpaikan työjärjestelyt ovat joustavat ja henkilökuntaetuja saa mm. Epassin kautta. Työ on vilkasta pieneläinpainotteista sekapraktiikkaa, sisältäen myös porotöitä. Arvostamme kokemusta, erityisesti suureläinpraktiikasta.

Virkojen kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Virkaan valittavilta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme joustavaa työasennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n sekä lääkärisopimuksen mukaisesti. Koeaika on 6 kuukautta ja virkaan valitun on toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtävään valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus.

Virkoja haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry viimeistään 6.2.2023 klo 15.00. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa kirjallisen hakemuksen osoitteella Rovakaaren ympäristöterveydenhuolto, PL 1008, 96101 Rovaniemi. Kuoreen merkintä "hakemus kaupungineläinlääkäri". Myöhässä tulleita hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa:
eläinlääkinnän esimies Johanna Isaksson p. 040 657 4468 tai terveysvalvonnan johtaja Sini-Sisko Kilpeläinen p. 040 525 0260

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Hallinto-organisaatio, Ympäristönvalvonta, Ympäristöterveydenhuolto

Rovakaaren ympäristöterveydenhuolto on Rovaniemen, Ranuan, Ylitornion, Pellon ja Kolarin muodostama yhteistoiminta-alue, jonka isäntäkuntana toimii Rovaniemen kaupunki. Yksikössä on yhteensä 10 praktikkoeläinlääkärin virkaa.


Osoite: Mäntyvaarantie 2, 96100 Rovaniemi

Rekommenderade jobb