Kaupungineläinlääkäri, kesälomasijaisuus - Pudasjärven kunta

Oulunkaaren ympäristöpalvelut tuottaa kunnallisen ympäristöterveydenhuollon, eläinlääkintähuollon ja ympäristönsuojeluviranomaisen palvelut Pudasjärvelle, Iihin, Vaalaan ja Utajärvelle. Eläinlääkäreitä on seitsemän ja eläinlääkärin avustajia kolme. Eläinlääkäreistä yksi työskentelee Vaalan ja Utajärven alueella, jossa työskentelee myös yksi eläinlääkärin avustaja osana työpäivistä.

Haemme Vaalan toimipisteeseen eläinlääkärin kesälomansijaista ajalle 2.8.-15.8.2021.

Työ on pääasiassa praktiikkaa. Virkaan sisältyy pieni määrä virkatehtäviä, lähinnä kiireellisiä eläinsuojelutarkastuksia. Suureläimiä eläinlääkäri hoitaa maatiloilla Vaalassa ja Utajärvellä kaikkina työpäivinä. Pieneläinvastaanotto sijaitsee Vaalassa, jossa eläinlääkäri ottaa pieneläimiä vastaan neljänä päivänä viikossa. Yhtenä päivänä viikossa eläinlääkäri lisäksi tekee Utajärven kunnassa kotikäyntejä pieneläimille (yksinkertaiset toimenpiteet) siten, että asiakkailta laskutetaan sama muin käynnistä vastaanotolla (työnantajan maksaessa matkakustannukset ja käyntimaksusta vastaanottokäyntimaksun ylittävän osan).

Vaalan vastaanoton varustelutaso on kohtalainen. Työ on arviolta yli puolet ajasta suureläinpraktiikkaa, suurin osa nautoja. Virkaan sisältyy päivystysvelvollisuus keskimäärin joka 4. vuoro. Päivystysalue on yhteinen viereisen yhteistoiminta-alueen kanssa ja siihen kuuluvat Vaalan, Utajärven, Siikalatvan ja Pyhännän kunnat.

Kelpoisuusvaatimuksena on eläinlääketieteen lisensiaatin tutkinto, oikeus toimia Suomessa laillistettuna eläinlääkärinä sekä lisäksi perehtyminen Suomen eläinsuojelu-, eläintauti- ja sivutuotelainsäädäntöön Ruokaviraston hyväksymällä tavalla, silloin kun hakija ei ole valmistunut eläinlääkäriksi Suomesta.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. B-luokan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta edellytetään. Tehtäväkohtainen palkka on 2928,25 € / kk. Paikallissopimuksen mukaisesti 1/3 päivystysvapaa kertyy myös arkiyöpäivystyksestä. Muut ehdot määräytyvät lääkärisopimuksen mukaisesti.

Paikkaa haetaan ensisijaisesti osoitteessa kuntarekry.fi Kaikki tiedot pyydetään kirjoittamaan Kuntarekryn lomakekenttiin eikä erillisille liitetiedostoille. Liitetiedostoja ei tule toimittaa myöskään sähköpostitse. Kyseessä ei ole kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain mukainen viran täyttö julkisella hakumenettelyllä, vaan sijaisuuden täyttäminen heti sopivan henkilön löydyttyä saman lain 4 § 3 mom. mukaisesti. Hakuajan päättymisajankohta ei siis pidä paikkansa.

Työnantaja voi tarvittaessa järjestää majoituksen sijaisuuden ajalle.

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi/ymparistopalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava eläinlääkäri Aino-Sofia Riepula ensijaisesti sähköpostitse ja puhelimitse p. 0403510498 virka-aikana. Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@pudasjarvi

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Hallintotoiminta, Oulunkaaren ympäristöpalvelut

Oulunkaaren ympäristöpalvelut tuottaa kunnallisen ympäristöterveydenhuollon, eläinlääkintähuollon ja ympäristönsuojeluviranomaisen palvelut Pudasjärvelle, Iihin, Vaalaan ja Utajärvelle. Lisäksi tuotetaan eläinlääkintähuollon palvelut Yli-Iin suuralueelle Oulun kaupungin kanssa tehdyn sopimuksen mukaan.

Pudasjärven kaupunki hallinnoi ympäristöpalveluja ja sen koko henkilöstöä. Oulunkaaren ympäristöpalvelut sijoittuvat Pudasjärven kaupungin hallinnossa itsenäisenä tulosyksikkönä. Palveluista vastaa Oulunkaaren ympäristölautakunta, jossa on kaksi jäsentä jokaisesta sopijakunnasta.


Osoite: Kolehmaisentie 3, 91700 Vaala

Rekommenderade jobb