Skip to main content
test
Kaupungineläinlääkäri - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin ympäristöpalveluissa on haettavana

KAUPUNGINELÄINLÄÄKÄRIN VIRKA (PRAKTIKKO)

Tervetuloa jäseneksi mukavaan ja osaavaan työyhteisöön Kouvolan kaupungin yhteisvastaanotolle!

Yhteisvastaanotollamme työskentelee viisi eläinlääkäriä ja kaksi vastaanottoavustajaa. Yksi eläinlääkäreistä toimii yksikön esimiehenä. Lisäksi eläinlääkintähuollossa työskentelee kaksi valvontaeläinlääkäriä, jotka vastaavat pääsääntöisesti epäilyyn perustuvasta eläinsuojeluvalvonnasta.

Virka on vakinainen ja se täytetään 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaa on mahdollista tehdä myös osa-aikaisena, esim. 40-60 % työajalla. Päivystysvapaiden pitämisestä huolehditaan.

Työ on tuotanto- ja pieneläinpraktiikkaa ja virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus. Päivystys on järjestetty viiden eläinlääkärin ringissä ja päivystysalue kattaa vain Kouvolan kaupungin alueen. Suur- ja pieneläinpäivystystä ei ole eriytetty, mutta Kouvolassa päivystää myös yksityinen pieneläinsairaala. Virkaan kuuluu lisäksi jonkin verran viranomaistehtäviä yksikön tehtävänjaon mukaan. Kuusankosken keskustassa sijaitseva yhteisvastaanotto on hyvin varusteltu (mm. kaikki perusvälineet, röntgen, ultraääni ja inhalaatioanestesialaitteisto) ja vastaanoton yhteydessä on erillinen tila, jossa voi yöpyä.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävien hoito edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Eläinlääkärin, joka on laillistettu eläinlääkäriksi ammatinharjoittamislain (29/2000) 4 §:n mukaisesti (muussa EU/ETA-maassa valmistuneet), tulee viimeistään ennen koeajan päättymistä esittää Ruokaviraston (ent. Evira) todistus kelpoisuudesta kunnaneläinlääkärin virkaan. Kiinnitämme valinnassa huomiota kelpoisuuden lisäksi henkilön soveltuvuuteen. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2479,90 €/kk. Päivystyskorvaus on tällä hetkellä kaksinkertainen verrattuna lääkärisopimuksessa mainittuun korvaukseen. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan haetaan 22.8.2022 mennessä sähköisellä lomakkeella Kouvolan kaupungin internetsivujen kautta www.kouvola.fi/rekry tai Kuntarekry.fi-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 22.8.2022 klo 15.00 asti.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ympäristöterveyspäällikkö Veera Varo puh. 020 615 7914, veera.varo@kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella Kouvolan kaupungin internetsivujen kautta www.kouvola.fi/rekry tai Kuntarekry.fi-palvelussa.

Lisätietoja

Tekniikka ja ympäristö, Ympäristöpalvelut

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asuminen on edullista noin 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajiemme joukkoon!


Osoite: Siltapuistonkatu 1, 45700 Kuusankoski
Kouvolan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb