Kaupungineläinlääkäri (praktikko)

Etsimme uutta praktikkoeläinlääkäriä eläinlääkäritiimiimme Mikkelin seudun ympäristöpalveluihin. Hakuaikaa on jatkettu 14.12.2020 klo 15:00 saakka. Pyrimme takaamaan hyvillä perusresursseilla sopivan työsidonnaisuuden kaikille praktikkoeläinlääkäreille sekä mahdollisuuden vaikuttaa työaikaansa.

Mikkelin seudun ympäristöpalveluissa on kolmen eläinlääkärin yhteisvastaanotto Mikkelin keskustassa ja kahden eläinlääkärin vastaanotto Mäntyharjussa. Lisäksi yksikköömme kuuluu yhden eläinlääkärin vastaanotto Kangasniemen kunnassa.

Työ on monipuolista, pieneläinpainotteista sekapraktiikkaa.

Yhteisvastaanoton ja monipuolisen työnkuvan ansiosta kaupungineläinlääkärinvirka antaa erinomaiset mahdollisuudet oppia uutta ja tehdä mielenkiintoista työtä osana kokenutta kaupungineläinlääkäritiimiä. Työ on antoisaa sekä kokeneelle praktikolle, että eläinlääkärin uraansa vasta aloittavalle.

Kaupungineläinlääkärin päivystysvelvollisuus on 1/5, tällä hetkellä vilkas sekapäivystys Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Hirvensalmen alueella.

Yksikössämme on kaksi valvontaeläinlääkäriä, jotka vastaavat pääasiassa eläinsuojelutarkastuksista.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun eläinlääkärin pätevyys (Laki eläinlääkärinammatin harjoittamisesta 21.1.2000/29). Lisäksi hakijalta vaaditaan Ruokaviraston todistus tutustumisesta Suomen asianomaisen alan lainsäädäntöön, koska virkaan kuuluu eläintautilain täytäntöönpanoon, elintarvikkeiden turvallisuuden valvontaan ja eläinten hyvinvoinnin valvontaan liittyviä tehtäviä. Eläinlääkintähuoltolaki (765/2009, 16 §) ja eläinlääkintähuoltoasetus (1031/2009, 2 §).

Viran menestyksellinen hoitaminen vaatii kiinnostusta kunnaneläinlääkärin työhön, joustavuutta, mukautumiskykyä muuttuvassa työympäristössä, sitoutuneisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kk koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

terveysvalvonnan johtaja Maria Tirkkonen, puh. 040 129 5120 tai vastaava eläinlääkäri Antti Tukiainen, puh. 044 794 5579.

Mikkelin kaupunki, Ympäristöpalvelut
Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Mikkelin seudun ympäristöpalveluiden yhteistoiminta-alue muodostuu viidestä kunnasta, jotka ovat Mikkeli, Hirvensalmi, Kangasniemi, Mäntyharju ja Pertunmaa. Eläinlääkintähuollolla on kolme yhteisvastaanottoa, joissa työskentelee 1-3 eläinlääkäriä. Mikkelin seudulla on viiden praktikkoeläinlääkärin päivystyspiiri ja päivystyksessä hoidetaan sekä hyötyeläimet että pieneläimet. Kangasniemi kuuluu Keski-Suomen päivystyspiiriin.

Mikkelin seutu on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta. Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen. Mikkelin seudun ympäristöpalvelujen toimialueella asuu noin 71 000 asukasta. Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi