Kaupungineläinlääkäri-praktikko - Borgå stad

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin Ympäristöterveydenhuollossa on haettavana vakituinen Kaupungineläinlääkäri-praktikkon virka 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme yhteistyökykyistä ja joustavaa henkilöä kolmen eläinlääkärin yhteisvastaanotolle Porvooseen. Vastaanotolle on palkattu myös eläintenhoitaja.

Työehtäviin kuuluvat eläinlääkintähuoltolain mukaiset peruseläinlääkäripalvelut (60%) sekä kunnaneläinlääkärin lakisääteiset valvontatehtävät (40%). Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus, joka viides päivystysvuoro. Viran toimialue on Porvoon kaupunki sekä Askolan, Lapinjärven, Loviisan, Pornaisten ja Sipoon kunnat.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys, hyvä suullinen kielitaito molemmissa kotimaisissa kielissä sekä hyvä kirjallinen kielitaito toisessa kotimaisessa kielessä. Tehtäviin liittyvien osa-alueiden hallinta ja alan työkokemus luetaan hakijalle eduksi. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Virka on kokopäiväinen. Tarvittaessa virka voidaan kuitenkin täyttää myös kahdella osa-aikaisella viranhaltijalla.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen ja KVTES:in mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on yhteensä 3160,88 €/kk. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista

Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.8.2021 klo 15 Hae työpaikkaa linkin kautta. Hakemukseen liitetään CV.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/elainlaakaripalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa I kaupungineläinlääkäri-hygieenikko Tiina Tiainen puh. 040 723 4141 tai tiina.tiainen@porvoo.fi

Lisätietoja

Ympäristöterveydenhuolto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb