Kaupungineläinlääkärin praktikkovirka - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan toimialalla on haettavissa 30.7.2021 klo 12.00 mennessä

Kaupungineläinlääkärin praktikkovirka

Kuusamon kaupunki tuottaa vastuukuntana ympäristöterveydenhuollon, mukaan lukien eläinlääkintähuollon ja ympäristönsuojelun sekä maaseutuhallinnon palvelut, Kuusamon kaupungin sekä Posion ja Taivalkosken kuntien alueella.

Virka sijoittuu ympäristötulosalueen eläinlääkinnän tulosyksikköön. Viran sijoituspaikkana on yhteistoiminta-alueen toimipiste Kuusamossa. Eläinlääkinnän tulosyksikköön kuuluu kuusi eläinlääkäriä, joista yksi on valvontaeläinlääkäri ja muut praktiikkaa tekeviä eläinlääkäreitä, sekä yksi klinikkaeläintenhoitaja.

Yhteistoiminta-alue sijaitsee Koillismaalla, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Koillismaan luonto antaa runsaat ja kauniit puitteet vapaa-ajan asumiseen, liikuntaan ja luontoharrastuksiin, kuten kalastukseen, metsästykseen ja retkeilyyn. Yhteistoiminta-alueella on useita retkeilykohteita ja Rukan laskettelukeskus sekä nähtävyyksiä, kuten Oulangan kansallispuisto.

Kaupungineläinlääkärin virka täytetään 30.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kaupungineläinlääkäriä haetaan sekapraktiikan hoitamiseen. Virkaan kuuluvat eläinlääkintähuoltolain 15 § 2.mom mukaiset viranomaistehtävät ja tarvittaessa elintarvikevalvonnan sekä valtion valvontatehtäviä yhteistoiminta-alueella. Virkaan kuuluu päivystysvelvoite. Alueella ei ole eriytettyä suur-/pieneläinpäivystystä. Virkaan on mahdollista sisällyttää erillisellä toimialajohtajan päätöksellä esihenkilötehtäviä Kuusamon kaupungin käytännön mukaisesti.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä aktiivista työotetta. Viran hoitaminen edellyttää B- ajokorttia oman auton käyttömahdollisuutta. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen ja KVTES:n mukaan. Praktiikkatyön lisäksi sivutyönä on mahdollisuus tehdä poronlihan tarkastusta Lapin Aluehallintoviraston tarkastuseläinlääkärinä, yhteistoiminta-alueella on kaksi poroteurastamoa.

Virkaan valitun tulee ennen virkaan nimittämistä esittää hyväksytty todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja suosittelijoineen tulee toimittaa viimeistään perjantaihin 30.7.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi - työavain nro 371048).


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa tulosyksikön johtaja Niina Oksman p. 0400 388 460, niina.oksman@kuusamo.fi tai ympäristötulosalueen johtaja Vesa Kuosku p. 040 7777 477, vesa.kuosku@kuusamo.fi.

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka, Ympäristö

Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki Kuusamo työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa. Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo

Rekommenderade jobb