Kaupungineläinlääkärin sijaisuus

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut hakee kaupungineläinlääkäriä määräaikaiseen virkaan 7.1.2021 saakka.

Työtehtävä on monipuolista sekapraktiikkaa. Kolmen eläinlääkärin yhteisvastaanotto Mikkelin keskustassa. Päivystysvelvollisuus 1/5, vilkas sekapäivystys Mikkelin, Mäntyharjun, Perunmaan ja Hirvensalmen alueella. Myös lyhyemmät työjaksot ja osa-aikatyö ovat mahdollisia. Mäntyharjun vastaanotolla on sijaiselle varattu asunnoksi saunallinen yksiö ja lyhyiden sijaisuuksien ajan myös Mikkelin vastaanotolla on mahdollisuus yöpyä. Näistä ei peritä sijaiselta korvausta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Ruokaviraston myöntämät praktiikkaoikeudet.

Yhteisvastaanoton ja monipuolisen työnkuvan ansiosta viransijaisuus antaa hyvän mahdollisuuden oppia uutta osana kokenutta kaupungineläinlääkäritiimiä. Työ on antoisaa sekä kokeneelle praktikolle, että eläinlääkärin uraansa vasta aloittavalle.

Valittavalla on oltava väliaikainen ammatinharjoittamisoikeus, jos hän ei ole vielä valmistunut eläinlääkäriksi.

Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset. Jos hakija ei ole valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi, liitetään mukaan todistus väliaikaisesta ammatinharjoittamisoikeudesta.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Vastaava eläinlääkäri Antti Tukiainen, puh. 0447945579, antti.tukiainen@mikkeli.fi
Terveysvalvonnan johtaja Maria Tirkkonen, puh. 0401295120, maria.tirkkonen@mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki, Ympäristöpalvelut
Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Mikkelin seudun ympäristöpalveluiden yhteistoiminta-alue muodostuu viidestä kunnasta, jotka ovat Mikkeli, Hirvensalmi, Kangasniemi, Mäntyharju ja Pertunmaa. Eläinlääkintähuollolla on kolme vastaanottoa, jossa Mikkelissä työskentelee kolme eläinlääkäriä, Mäntyharjulla kaksi ja Kangasniemellä yksi eläinlääkäri. Mikkelin seudulla on viiden praktikkoeläinlääkärin päivystyspiiri ja päivystyksessä hoidetaan sekä hyötyeläimet että pieneläimet. Kangasniemi kuuluu Keski-Suomen päivystyspiiriin.

Mikkelin seutu on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta. Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen. Mikkelin seudun ympäristöpalvelujen toimialueella asuu noin 71 000 asukasta. Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi