Kaupungineläinlääkärin vakituinen praktikkovirka - Kuusamon kaupunki

Kaupungineläinlääkärin vakituinen praktikkovirka

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan toimialalla on haettavissa kaupungineläinlääkärin praktikkovirka.

Kuusamon kaupunki tuottaa vastuukuntana ympäristöterveydenhuollon, mukaan lukien eläinlääkintähuollon ja ympäristönsuojelun sekä maaseutuhallinnon palvelut, Kuusamon kaupungin sekä Posion ja Taivalkosken kuntien alueella. Yhteistoiminta-alue sijaitsee Koillismaalla, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Yhteistoiminta-alueella on useita retkeilykohteita ja Rukan laskettelukeskus sekä nähtävyyksiä, kuten Oulangan kansallispuisto. Kuusamossa on myös vuoden ympäri toiminnassa oleva lentokenttä.

Virka sijoittuu ympäristötulosalueen eläinlääkinnän tulosyksikköön. Viran sijoituspaikkana on yhteistoiminta-alueen hyvin varusteltu toimipiste Kuusamossa. Eläinlääkinnän tulosyksikköön kuuluu kuusi eläinlääkäriä, joista yksi on valvontaeläinlääkäri ja muut praktiikkaa tekeviä eläinlääkäreitä, sekä yksi vastaanottohoitaja.

Kaupungineläinlääkärin virka täytetään 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kaupungineläinlääkäriä haetaan sekapraktiikan hoitamiseen. Virkaan kuuluvat eläinlääkintähuoltolain 15 § 2.mom mukaiset viranomaistehtävät ja tarvittaessa elintarvikevalvonnan tehtäviä yhteistoiminta-alueella. Virkaan kuuluu päivystysvelvoite. Alueella ei ole eriytettyä suur-/pieneläinpäivystystä. Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä aktiivista työotetta. Viran hoitaminen edellyttää B- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen ja KVTES:n mukaan.

Virkaan valitun tulee ennen virkaan nimittämistä esittää hyväksytty todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja suosittelijoineen tulee toimittaa viimeistään perjantaihin 2.8.2019 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi - työavain nro 239797).

Viran hakuaikaa on jatkettu 2.8.2019 klo 12.00 saakka. Aiemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Lisätietoja antaa vastaava eläinlääkäri Minna Haataja-Koskinen p. 040 860 8065 (minna.haataja-koskinen@kuusamo.fi) tai ympäristötulosalueen vs. johtaja Hannu Kesti
p. 040 731 6826 (hannu.kesti@kuusamo.fi).

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka, Ympäristö
Osoite: Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki tuottaa vastuukuntana ympäristöterveydenhuollon, mukaan lukien eläinlääkintähuollon ja ympäristönsuojelun sekä maaseutuhallinnon palvelut, Kuusamon kaupungin sekä Posion ja Taivalkosken kuntien alueella. Virka sijoittuu ympäristötulosalueen eläinlääkinnän tulosyksikköön. Viran sijoituspaikkana on yhteistoiminta-alueen toimipiste Kuusamossa. Eläinlääkinnän tulosyksikköön kuuluu kuusi eläinlääkäriä, joista yksi on valvontaeläinlääkäri ja muut praktiikkaa tekeviä eläinlääkäreitä, sekä yksi vastaanottohoitaja.
Yhteistoiminta-alue sijaitsee Koillismaalla, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Koillismaan luonto antaa runsaat ja kauniit puitteet vapaa-ajan asumiseen, liikuntaan ja luontoharrastuksiin, kuten kalastukseen, metsästykseen ja retkeilyyn. Yhteistoiminta-alueella on useita retkeilykohteita ja Rukan laskettelukeskus sekä nähtävyyksiä, kuten Oulangan kansallispuisto.

Tutustu työnantajaan