Kaupungineläinlääkärin virka - Kotka Stad

Kaupungineläinlääkärin virka

Kotkan kaupungissa julistetaan haettavaksi ympäristöterveyspäällikkönä toimivan kaupungineläinlääkärin virka vakituista täyttämistä varten 1.10.2019 lukien.

Kaupungineläinlääkäri toimii Kotka-Pyhtää -yhteistoiminta-alueella ympäristöterveydenhuollon palveluyksikön esimiehenä. Palveluyksikkö vastaa elintarvike-, terveydensuojelu-, tupakka-, lääke- ja eläinsuojelulain edellyttämistä kunnan valvonta-, neuvonta- ja tarkastustehtävistä. Palveluyksikkö vastaa myös eläinlääkintähuoltopalveluiden järjestämisestä.

Virkaan kelpoinen on Suomessa laillistettu eläinlääkäri. Soveltuva erikoiseläinlääkäritutkinto tai suoritettu elintarvikehygieenikkokuulustelu katsotaan eduksi. Valittavalla tulee myös olla riittävä kokemus ja asiantuntemus ympäristöterveydenhuollon toimeenpanoon liittyvistä tehtävistä. Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä toimia haastavissa asiakastilanteissa.

Palkkaus on Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukainen. Tehtäväkohtainen palkka on 4.475,83 €/kk.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tiedusteluihin vastaa ympäristönsuojelupäällikkö Heli Ojala, puh. 044 7024805 (lomalla 29.7.-17.8.2019) ja vt. kaupungineläinlääkäri Veera Varo, puh. 040 5772198.

Kotkan kaupunki
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Tutustu työnantajaan