Kaupungingeodeetti (uudelleen haku) - Raahen kaupunki

Kaupungingeodeetti (uudelleen haku)

Raahe etsii taitavaa, vastuullista ja ahkeraa ammattilaista tärkeään tulevaisuudentekijän tehtävään.

Luonnostaan ylpeä kotiseutu, palvelukeskittymä ja työssäkäyntialue meren äärellä julistaa uudelleen haettavaksi 30.8.2019 klo 12.00 mennessä

KAUPUNGINGEODEETIN VIRAN

Kaupungingeodeetti toimii maaomaisuuden vastuuhenkilönä, maankäyttö- ja mittaus -tulosalueen esimiehenä sekä vastaa lain mukaan kunnan kiinteistöinsinöörille kuuluvista tehtävistä.

Esimiehensä johdolla Maankäyttö ja mittaus -tulosalueen vastuulla on:
kaupungin maapolitiikka
kaupungin maa- ja vesialueiden hallinnointi
kiinteistötietojen ja kartta- ja paikkatietoaineistojen ylläpito ja kehittäminen
asemakaavoitettujen alueiden kiinteistönmuodostus
kunnan osoitejärjestelmä
tonttien luovutukset
osallistuu markkinointiin

Kelpoisuusehtona on maanmittausalan diplomi-insinöörin tutkinto tai vastaava tutkinto ja lain edellyttämä kunnan kiinteistöinsinöörin pätevyys. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää toimialan tuntemusta, kokemusta esimiestyöskentelystä, asiakaspalvelu- ja yhteistyökykyä, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi luetaan kokemus ja perehtyneisyys alaan, kehittämisvalmiudet sekä muun kuin suomen kielen taito.

Palkkaus määräytyy kuntien teknisen sopimuksen mukaisesti. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virka tulee ottaa vastaan 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV tulee toimittaa 30.8.2019 klo 12.00 mennessä sähköisenä www.kuntarekry.fi -järjestelmän kautta (työavain 243484). Aiemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon valintaa tehtäessä.

Lisätietoja

http://www.raahe.fi

maankäyttöinsinööri Hannu Patanen, puh. 044 439 3583 (22.7.2019 alkaen) sekä tekninen johtaja Pasi Alatalo puh. 044 439 3543 (12.8.2019 alkaen). Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@raahe.fi.

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala, Kaavoitus- ja maankäyttö
Osoite: Ruskatie 1, 92140 Pattijoki

Raahen kaupunki on kehittyvä ja osallistava työpaikka, joka tarjoaa mahdollisuuden urakehitykseen ja haasteellisiin tehtäviin kaupungin kaikissa tehtävissä, nykyaikaisimman työskentely-ympäristön ja työkalut sekä hyvän tekemisen asenteen. Tervetuloa rakentamaan tulevaisuuden Raahea!

Tutustu työnantajaan