Kaupunginjohtaja - Virtain kaupunki

Virrat on monipuolinen kaupunki Ylä-Pirkanmaalla. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä. Tärkeintä meille on ihmisten, yritysten ja ympäristön hyvinvointi.

Haluaisitko Sinä olla yksi meistä?

Virtain kaupunki hakee joukkoonsa hyvät henkilöstö- ja talousjohtamisen taidot omaavaa ja tehtävään sitoutunutta KAUPUNGINJOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Virka julistetaan haettavaksi 28.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Haemme tehtävään rohkeasti toimeen tarttuvaa ja ennakkoluulotonta osaajaa, jolla on erinomaiset johtamis- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky löytää uusia ratkaisuja kunnan elinvoiman ja hyvinvoinnin kehittämiseksi.

Kaupunginjohtajan virkaan valittavalta vaaditaan virkaan soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon ja -talouteen. Lisäksi arvostamme käytännön kokemusta kuntakonsernin johtamisesta sekä henkilöstöjohtamisesta

Viran täyttämisessä voidaan käyttää enintään kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen virantoimituksen aloittamista. Virka vapautuu 2.9.2019 alkaen. Kaupunginjohtajan kanssa laaditaan johtajasopimus.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta sähköisellä hakulomakkeella 28.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse kirjaamo(at)virrat.fi tai postitse osoitteella Virtain kaupunki, PL 85, 34801 Virrat. Kuoreen tai sähköpostin otsikkoon tulee laittaa merkintä: Hakemus: Kaupunginjohtaja

Lisätietoja

http://www.virrat.fi/

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tuula Mäntysalmi, puh. 044-325 0963
Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Keijo Kaleva, puh. 040-487 8595

Kaupunginhallitus
Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Virrat on vireä jylhä luonnonkaunis 6800 asukkaan maaseutukaupunki Pohjoisella Pirkanmaalla. Olemme kehittyvä ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin ja sekä kuntalaisten että henkilöstön hyvinvointiin. Taloutemme on tasapainossa, strategianamme on kasvaa ja uudistua erityisesti digitalisaation keinoja hyödyntäen. Virtain kaupunki on hoitanut talouttaan ja valmistautunut tulevaisuuden haasteisiin. Me olemme rakentaneet päiväkodin, rakennamme uuden yhtenäiskoulun, ulkoilumahdollisuutemme ovat erinomaiset. Virroilla on erinomaiset mahdollisuudet yhdistää työ, perhe, asuminen ja harrastaminen.

Tutustu työnantajaan