Skip to main content
test
Kaupunginjohtaja - Kaskö stad

Tule idylliseen, merelliseen Kaskisten kaupunkiin!

Haemme Kaskisten kaupungin toistaiseksi voimassa olevaan virkaan

KAUPUNGINJOHTAJAA

Kaupunginjohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää kunnallislainsäädännön tuntemista, elinkeinoelämän tuntemusta sekä strategista kehittämis- ja johtamisotetta.
Hakijalta edellytetään suomen ja ruotsin kielen hyvää hallintaa.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Palkkausehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti, koeaika on 6 kk. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Avustamme tarvittaessa asunnon haussa.
Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 7.10.2022 klo 15.00 mennessä.

Hakemukset osoitetaan Kaskisten kaupunginhallitukselle, Raatihuoneenkatu 34, 64260 Kaskinen tai sähköisesti osoitteeseen info@kaskinen.fi. Hakemukseen tulee liittää jäljennökset kelpoisuuden osoittavista tutkinto- ja työtodistuksista. Kuoreen tai otsikkokenttään merkintä Kaupunginjohtaja. Lisätietoja antaa tarvittaessa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jan-Anders Lundenius, puh. 050-4455496 ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kari Häggblom, puh. 040-5240820.
Lisätietoja Kaskisten kaupungista: www.kaskinen.fi

Kaskisten kaupunginhallitus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa tarvittaessa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jan-Anders Lundenius, puh. 050-4455496 ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kari Häggblom, puh. 040-5240820.

Lisätietoja

Kaskisten kaupunki

Kaskisten kaupunki


Osoite: Raatihuoneenkatu 34, 64260 Kaskinen

Rekommenderade jobb