Skip to main content
test
Kaupunginjohtaja - Lieksan kaupunki

Nykyisen kaupunginjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen
KAUPUNGINJOHTAJAA
ottamaan vetovastuun kaupunkimme johtamisesta ja pitkäjänteisestä kehittämisestä.

Hakuaikaa on jatkettu 9.10.2023 klo 12.00 saakka. Aikaisemmat määräaikaan mennessä tulleet hakemukset huomioidaan.

Lieksa on luontokaupunki, jossa kukoistavat metsä- ja biotalous, elintarvikeala ja matkailu. Metsä- ja järviluonto aarteineen tarjoavat suotuisan ympäristön kasvulle. Koli, Ruunaa, Pielinen ja Patvinsuo ovat tunnettuja kohteita ympäri maan ja yli maan rajojen.

Kaupunkimme arvot ovat positiivisuus, yhteistyö ja johtajuus. Rohkealla päätöksenteolla viemme asioita tavoitteellisesti eteenpäin, Lieksan elinvoimaa ja lieksalaisten hyvinvointia edistäen. Näemme hyvän ympärillämme ja viestimme siitä aktiivisesti. Lieksan kaupungin talous on vahvalla pohjalla - terävän taloudenpidon ansiosta taseeseen on kertynyt ylijäämää haastavista ajoista huolimatta.

Haemme innovatiivista ja määrätietoista, tulevaisuuteen suuntautuvaa johtajaa, jolla on kyky luoda verkostoja ja toteuttaa tehokkaasti kaupungin strategiaa yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon. Eduksi katsomme kokemuksen vaativista johtamistehtävistä sekä kuntatalouden ja henkilöstöjohtamisen osaamisen. Edellytämme kaupunginjohtajaltamme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisua.

Arvostamme uudessa kaupunginjohtajassamme strategisia johtamis- ja kehittämistaitoja, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, elinkeinoelämän tuntemusta sekä näyttöjä onnistuneesta sidosryhmäyhteistyöstä. Lisäksi arvostamme sujuvaa englannin kielen taitoa.

Valintaprosessissa hyödynnetään soveltuvuusarviota. Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Uuden kaupunginjohtajan kanssa laaditaan johtajasopimus. Virkaan valitun on toimitettava kaupunginhallitukselle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ja ansioluettelot palkkatoivomuksineen tulee jättää 9.10.2023 klo 12.00 mennessä sähköisesti Kuntarekry.fi -sivuston kautta (työavain 550699). Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastatteluun kutsutuilta.

Haastattelut on suunniteltu pidettäväksi viikoilla 41-42 ja soveltuvuusarvioinnit viikoilla 43-44. Tavoitteena on, että kaupunginvaltuusto valitsee kaupunginjohtajan 27.11.2023.

Lieksan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Timo Väänänen, p. 0400 675 191, timo.vaananen@luottamus.lieksa.fi
Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Matti Taponen, p. 040 1633 773, matti.taponen@luottamus.lieksa.fi
Hallintojohtaja Sari Leinonen, p. 040 1044 005, sari.leinonen@lieksa.fi

Lisätietoja

Lieksan kaupunki, Hallinto

Lieksa on noin 10 300 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 390 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin strategia ulottuu vuoteen 2030, strategian menestyksen kärjet ovat julkisuuskuva ja viestintä, työ, toimeliaisuus ja yritystoiminta sekä terävä taloudenpito. Lieksan kaupunki on savuton työpaikka.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa - Missä korpi, siellä kulta


Osoite: Pielisentie 3, 81700 Lieksa

Rekommenderade jobb