Kaupunginlakimies, virka - Borgå stad

Kaupunginlakimies, virka - Borgå stad

Porvoon kaupunki hakee kaupunginlakimiestä vakituiseen virkasuhteeseen 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kaupunginlakimiehen pääasiallisena tehtävänä on oikeudellinen neuvonta kaupungin organisaatiossa, erityisesti konsernihallinnon toimialalla sekä julkisten hankintojen osalta. Kaupunginlakimies edustaa kaupunkia tuomioistuimissa, laatii vastineita ja lausuntoja sekä valmistelee asioita toimielimille. Kaupunginlakimies toimii pysäköinninvalvojana ja hallintojohtajan sijaisena.

Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi oikeustieteellinen tutkinto. Hankintaosaaminen lasketaan eduksi. Työ edellyttää suomen ja ruotsin kielen hyvää suullista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen hyvää kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen luetun tekstin ymmärtämisen taitoa.

Palkkaus on KVTES:n mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 3.6.2019 klo 14 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Läs mer

http://www.porvoo.fi

Virkatehtäviin liittyviin tiedusteluihin vastaa hallintojohtaja Roope Lenkkeri puh. 040 867 7515.

Hallintojohto
Adress: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Mer om arbetsgivaren