Skip to main content
test
Kaupunkisuunnitteluharjoittelija - Lappeenrannan kaupunki

Tahdomme sinut suunnittelemaan kanssamme uutta kotikaupunkiasi!

Etsimme kansainväliseen yliopistokaupunkiimme kesäksi henkilöitä, jotka opiskelevat kaupunkisuunnittelun ammattilaisiksi, kuten arkkitehdiksi, maisema-arkkitehdiksi, DI:ksi, insinööriksi tai maantieteilijäksi, ja jotka ovat motivoituneita kehittämään ilmastopääkaupunkiamme seuraaville vuosikymmenille.

Työtehtäviisi kuuluu mm. asemakaavojen ja muiden maankäyttösuunnitelmien laatiminen, kaavoihin liittyvien selvitysten ja lausuntojen valmistelua sekä yhteistyötä asukkaiden kanssa. Tehtävänkuvat sovitaan tarkemmin valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Arvostamme positiivista suhtautumista uusiin haasteisiin, oma-aloitteisuutta, suunnittelu- ja paikkatieto-ohjelmistojen hallintaa ja hyviä tiedonhakutaitoja.

Työskentelyjakso on ensisijaisesti touko-syyskuu, mutta pituudesta ja tarkemmasta aloittamisajankohdasta voidaan sopia erikseen. Palkka määräytyy kokemuksesi ja opintojesi vaiheen perusteella. Työpiste sijaitsee Lappeenrannan kaupungintalolla, mutta etätöiden tekeminen on myös mahdollista.

Seuraa meitä instagramissa: kaupunkisuunnittelu_lpr

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika alkaa 17.1.2023. klo 8 ja päättyy 17.2.2023 klo 15.

Kutsumme osan hakijoista haastatteluun mahdollisimman pian haun päätyttyä.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginarkkitehti Maarit Pimiä, maarit.pimia@lappeenranta.fi, p. 040 653 0745.

Lisätietoja

Kaupunkisuunnittelu

Suomen ilmastopääkaupunki Lappeenranta luo kestäviä menestystarinoita yhdessä asukkaiden ja yritysten kanssa. European Green Leaf Award 2021 -voittaja ja Kaakkois-Suomen rohkea keskuskaupunki on uusiutuvan energian ja tiedekasvatuksen ratkaisukeskeinen edelläkävijä. LUT-yliopisto ja yhteistyöverkostot tarjoavat edellytykset kasvavalle liiketoiminnalle vain kaksi tuntia Helsingistä, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa. Ympärivuotinen tapahtumatarjonta ja kansainvälinen lentokenttä kutsuvat kävijöitä Saimaan rannalle läheltä ja kaukaa.


Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta
Lappeenrannan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb