Kausityöntekijät (4 paikkaa)

Etsimme Huittisten kaupungille kausityöntekijöitä noin 4 - 6 kk mittaisiin työsuhteisiin kesäksi 2021. Työ on puistojen, katuviheralueiden, liikunta-alueiden ja kiinteistöjen pihojen hoitoa ja kunnossapitoa. Kausityöntekijöitä käytetään tarvittaessa myös muissa kuntateknisten palvelujen työtehtävissä. Arvostamme alan koulutusta ja kokemusta viheralan töistä.

Hakijoilta odotamme:
- B -luokan ajokorttia
- traktorin, suurteholeikkurin ja pienkoneiden käyttökokemusta
- halukkuutta ja kyvykkyyttä fyysiseen ja itsenäiseen työskentelyyn
- reipasta ja joustavaa asennetta
- yhteistyökykyä ja oma-aloitteista työtapaa
- työturvallisuus- ja tieturvakortit

Eduksi katsomme:
- kasvinsuojelututkinto
- oman auton käyttömahdollisuus

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtäviin valittujen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävissä koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen). Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, vapaamuotoinen hakemus pyydetään toimittamaan postitse osoitteella Huittisten kaupunki, Tekninen palvelukeskus, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Kirjeeseen merkintä "Kausityöntekijä". Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen KuntaRekry-järjestelmään.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, sillä tutkinto-, lisä- ja täydennyskoulutus- sekä työkokemustiedot siirtyvät järjestelmästä suoraan hakijayhteenvetoon.

Tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelun yhteydessä.

Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Puistotyönjohtaja Minna Tömisevä, puh. 044 560 4355 tai minna.tomiseva@huittinen.fi

Tekninen palvelukeskus, Kuntatekniset palvelut
Osoite: Selvinkatu 5, 32700 Huittinen

Huittinen on vetovoimainen noin 10 000 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan.

Huittisten kaupungin teknisen palvelukeskuksen vastuualueina ovat kaupungin suunnittelu- ja maankäyttöpalvelut, tilapalvelut, kuntatekniset palvelut sekä vesihuoltopalvelut.