Kausityöntekijöitä katu- ja viheralueille

Haluatko tehdä työtä, joka näkyy jokaisen pieksämäkeläisen arjessa?

Pieksämäen kaupungin kunnallistekniikka vastaa kaupungin katu- ja puistoalueiden kunnossapidosta ja rakentamisesta. Perustehtävämme on rakentaa ja ylläpitää kotiseutumme infraa kestävästi, jotta täällä olisi hyvä elää ja asua, mukava harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. Meille tärkeintä on onnistuminen ja tekeminen yhdessä, eikä meillä yksikään työpäivä ei ole samanlainen! Mikä on sinun talenttisi, jonka voisit tuoda mukanasi työhömme?

Haemme nyt kesäkaudelle 2021 kausityöntekijöitä monipuolisiin katu- ja viheralueiden kunnossapito- ja rakennustehtäviin. Oletpa jo kokenut ammattilainen tai sellaiseksi aikova. Työtä tehdään itsenäisesti tai tiimissä. Odotamme työntekijältä ahkeruutta, sekä positiivista asennetta työhön. Työ edellyttää 18 vuoden ikää ja voimassa oleva B- ajokortti ja tieturva 1- kortti katsotaan eduksi.
Työ ajoittuu sopimuksen mukaan 1.4 - 30.9.2021 väliselle ajalle ja tarjoamme eri pituisia kausityösopimuksia. Työaika on 38,25 h/vko. Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valinnassa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 15.3.2021, mutta haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa.

Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Kaupunginpuutarhuri Henna Järvinen p. 040 627 6744, henna.jarvinen@pieksamaki.fi tai katupäällikkö Mika Ukkonen p. 040 184 7025, mika.ukkonen@pieksamaki.fi

Tekninen toimi
Osoite: Kauppakatu 1, 76100 Pieksämäki

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset.