Käyttöinsinööri/käyttöpäällikkö

Tehtäviisi sisältyy sähköverkon kytkentöjen ja vianselvityksen johtaminen valvomotyönä, verkkotieto-, käyttö- ja käytöntukijärjestelmien käyttö sekä sähköasemien ja 110 kV verkon kunnossapitovastuu. Osallistut sähköverkon kehittämisen ja rakentamisen suunnitteluun. Lisäksi osallistut sähkön varallaolorinkiin.

Olet koulutukseltasi sähköinsinööri. Tehtävässä edellytetään työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tieturva-, tulityö- ja hätäensiapukorttien voimassaoloa.

Arvostamme kokemusta sähköverkon käyttötöiden johtamisesta, sähköverkon suojauksista, verkostoautomaatiosta ja sähköasemista.

Tehtäväsi on vaativa, vastuualueesi on hyvin laaja ja tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Tarjoamme työkavereiksesi hyvän työyhteisön, hyvät uudet tilat sekä ison talon edut.

Lisätietoja

http://www.ese.fi
https://ese.fi/fi-fi/ese-konserni/ese-tyopaikkana/73/

Tutustu työnantajaan

Käyttöpäällikkö Pasi Luukkonen, puh. 044 735 3836 tai pasi.luukkonen@ese.fi (arkipäivisin klo 8-16 välillä)

ESE-Verkko Oy
Osoite: Kunnanmäki 7, 50600 Mikkeli

Etelä-Savon Energia Oy (ESE) on Mikkelin kaupungin omistama energiakonserni, jonka juuret ulottuvat vuoden 1900 alkuun. ESE-Verkko Oy on ESEn 100% omistama tytäryhtiö, yhtiö toimii emonyhtiön kanssa samoissa tiloissa Kunnanmäellä Rantakylässä.

ESE-Verkko vastaa sähkönjakelusta omalla jakelualueellaan, rakentaa, käyttää ja kunnossapitää sähköverkkoa sekä mittaa sähkönkäytön ja toimittaa kulutustiedot sähkönmyyjille.

Koko konsernin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa ja ammattilaisia töissä noin 100.

Suggested jobs