test

Käyttöpäällikkö

Ansök senast  30.11.2023 15:00

Lapin hyvinvointialueella, hallinto- ja tukipalveluissa, on haussa käyttöpäällikön toistaiseksi voimassa virka.

Käyttöpäällikkönä toimit Lapin hyvinvointialueen tekniset ja logistiikkapalvelujen vastuualueella, kiinteistöt ja tilapalvelut vastuuyksikössä, kiinteistöjen kunnossapitopalvelujen tulosalueella sähkövoimatekniikan asiantuntijatehtävissä. Vastaat Lapin keskussairaalan kampusalueelle ja erikseen sovittaessa Kolpeneen kiinteistöihin kuuluvien sähkövoimateknisten järjestelmien käytön ja kunnossapidon sähköturvallisuudesta käytönjohtajan ominaisuudessa.
Vastaat tehtävästä henkilökohtaisin sähköpätevyysoikeuksin 10 000 voltin jännitetöihin saakka (pien- ja keskijänniteverkosto).

Virassa toimit suorassa viranomaiskontaktissa vastuullesi sisältyvien tehtävien osalta ja tunnet sairaalaympäristön ja varavoimajärjestelyjen merkityksen sote-alan ydintoiminnalle. Toimit yhteistyössä sidosryhmäedustajien, vastuuyksikkösi henkilöstön ja toimitilakäyttäjien kanssa sekä osallistut asiantuntijana rakennuttamisprosessiin. Osallistut tarvittaessa koko hyvinvointialueen toimitiloja koskevaan sähkötekniseen konsultaatioon.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai sähkömestarin tutkinto sekä lisäksi S1-tason rajoitettu pätevyys (10 kV) sekä vahva kokemus vähintään keskijänniteverkoston käytöstä ja kunnossapidosta.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä vahvaa ammatillista asennetta ja itseohjautuvaa työskentelytapaa.

Käyttöpäällikkö valitaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 2024 alkuvuoden aikana. Viran aloituspäivämäärästä sovitaan erikseen.

Virkasuhteessa noudatetaan koeaikaa (enintään 6 kk). Virkaan valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi. Palkka ja virkasuhteen ehdot määräytyvät hyvinvointialan virka- ja työehtosopimuksen (HYVTES) teknistä henkilöstöä koskevan sopimuksen mukaan.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekryssä. Hakuaikaa on jatkettu 30.11.2023 klo 15.00 saakka. Tehtävää aiemmin hakeneiden hakemukset otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.
Sähköisellä hakulomakkeella tulee ilmoittaa koulutus ja työkokemus, jonka hakija haluaa otettavaksi huomioon ansiovertailussa.


Läs mer

https://lapha.fi

Lisätietoja
kiinteistö- ja tilapäällikkö Anu Lumimäki, 040 670 5173, anu.lumimaki@lapha.fi tai
tekninen johtaja Anne Korhonen, 040 672 4290, anne.korhonen@lapha.fi. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Läs om arbetsgivare