Kehittämisjohtaja

Loimaalla on hyvä tehdä töitä. Tarjoamme asukkaillemme turvallisen ja virikkeellisen asuinympäristön sekä yrityksillemme vetovoimaisen alueellisen palvelu-, osaamis-, ja tuotantokeskittymän.

Kehittämisjohtajana olet vahvasti ja monipuolisesti mukana tekemässä töitä tavoitteidemme toteuttamisessa. Kehittämisjohtaja vastaa elinkeino- ja kaupunkikehitys -palvelualan tehtävistä ja työjaosta sekä kehittää yhdessä henkilöstön kanssa palvelu-alan toimintaa. Tehtäviin kuuluvat elinkeinopalvelut, kaavoitus, maaseutupalvelut sekä työllisyyden hoito.

Kehittämisjohtaja on esittelijänä kaavatoimikunnassa ja elivoimatoimikunnassa sekä kaupunginhallituksessa elinvoima -palvelualaa koskevissa kaavoitus- ja elinkeinoasioissa. Kehittämisjohtaja on kaupungin johtoryhmän jäsen ja toimii tarvittaessa myös kaupunginjohtajan sijaisena.

Kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä kunnallishallinnon ja -talouden tuntemus.

Työ edellyttää palvelualan tehtävien tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme osaamista ja kokemusta elinkeino- ja yritystoiminnasta sekä kaavoituksesta. Viestinnän ja markkinoinnin tuntemus on eduksi.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Virkaa täytettäessä voidaan käyttää koeaikaa.

Käytämme valinnassa videohaastatteluja, henkilökohtaisia haastatteluja sekä soveltuvuusarviointia.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

kaupunginjohtaja Jari Rantala (050-3115030) jari.rantala@loimaa.fi
henkilöstöjohtaja Mariikka Mertanen (050-5529530) mariikka.mertanen@loimaa.fi

Loimaan kaupunki, Hallinto/kaupungintalo
Osoite: Ylistaronkatu 36, 32200 Loimaa

Loimaalla kasvamme yhdessä – kasva kanssamme. Loimaa on sujuvien palvelujen seutukaupunkina 15.700 asukkaan, yli 6.000 työpaikan ja 1.400 yrityksen kasvun paikka keskellä Lounais-Suomea. Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.