Kehittämissuunnittelija, puhtauspalvelut - Karleby stad

Kehittämissuunnittelija, puhtauspalvelut - Karleby stad

Asiantuntijatiimimme etsii joukkoonsa uutta osaajaa puhtauspalvelun kehittämissuunnittelijan tehtäviin. Olet kehittäjä ja laadun asiantuntija. Tunnet omaksesi prosessijohtamisen ja lean-ajattelumallin. Olet kiinnostunut puhtaus- ja ruokapalveluiden kehittämisestä ympäristömyönteiseen suuntaan kustannustehokkuutta unohtamatta. Julkiset hankintaprosessit ovat sinulle tuttuja. Viihdyt asiakaspalvelutehtävissä ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Sitoudut tiimijäsenyyteen ja työantajan arvoihin.

Tehtäviisi kuuluu puhtauspalveluiden suunnittelu ja tuotannon kehittäminen. Siivoustyömäärämitoitusprojektit, Insta-800 standardiin pohjautuvan laatujärjestelmän vieminen käytäntöön ja P1-rakentamisen puhtaudenhallinnan kehittäminen ovat keskeisiä tehtäviäsi. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös puhtauspalveluhenkilöstön ammattiosaamisen kehittäminen ja hankinnat yhteistyössä yksikkömme hallinnon tiimin kanssa. Toimit puhtaus- ja ruokapalvelupäällikön sijaisena.

Kelpoisuusedellytykset: Restonomi, muu soveltuva AMK-tutkinto tai korkeakoulututkinto. Ammatillinen syventävä koulutus ja/tai opettajan pedagoginen pätevyys katsotaan eduksi. Arvostamme puhtausalan vahvaa asiantuntijuutta sekä hyvää it - ja viestintäosaamista. Moniosaaminen puhtaus- ja ruokapalveluissa ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Valintaperusteena on soveltuva koulutus ja työkokemus sekä haastattelut.
Koeaika 6 kk. Pidätämme oikeudet rekrytointia koskeviin muutoksiin. Työ alkaa 15.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi kuntarekryyn 26.5.2019 klo 16:00 mennessä alla olevan linkin kautta.
www.kuntarekry.fi

Läs mer

http://www.kokkola.fi

Jutta Koivuniemi, jutta.koivuniemi@kokkola.fi , 044 7809 358

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitoimitilat, Puhtaus- ja ruokapalvelut
Adress: Kauppatori 5, 67101 Kokkola

Merellinen, kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus. Lähes 50 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuoliset asumisolosuhteet, kattavat peruspalvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä erinomaiset mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajanviettoon.
Kokkolan kaupunki, kaupunkiympäristö on dynaaminen ja kehitysmyönteinen työnantaja.

Mer om arbetsgivaren