Skip to main content
test
Kehitysinsinööri - Heinolan kaupunki

Kehitysinsinöörin virka julistetaan uudelleen haettavaksi. Virkaa aiemmin hakeneet otetaan huomioon henkilöä virkaan valittaessa.

Tule meille Heinolaan kehittämään kaupunkiympäristöä ja -infrastruktuuria!

Haemme toimivaan työyhteisöömme ammattitaitoista, yhteistyökykyistä ja organisointitaitoista asiantuntijaa kehitysinsinööriksi. Työssä saat hoitaa asiantuntija-, kehitys- ja palvelutehtäviä itsenäisesti, yhteistyössä ja ict-pohjaisesti. Tehtävässä tarvitaan myös hanke- ja projektiosaamista.

Kehitysinsinöörin pääroolina on koordinoida, suunnitella ja valmistella kaupunkiympäristön ja -infrastruktuurin asioita päätöksentekoon. Käytännössä tehtävät liittyvät pääosin katu-, vesihuolto- ja liikennesuunnitteluun.

Tehtävä sijoittuu kaupungin tekniikkatoimialalle. Työhön kuuluu myös kiinteä yhteistoiminta lupa- ja valvontatoimialan sekä elinvoimatoimialaan kuuluvan kaupunkisuunnittelun kanssa.

Kehitysinsinöörin työrooliin kuuluu omien tehtävien hallinnan ohella asiakaspalvelu sisäisille ja ulkoisille asiakkaille sekä muiden toimialojen ja palvelualueiden avustaminen (mm. suunnittelu- hanke- ja hankintatehtävissä).

Substanssiasiantuntijuuden ja työkokemuksen lisäksi tehtävä edellyttää projektiosaamista, vuorovaikutus- sekä neuvottelutaitoja. Kunnallishallinnon tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme hyvää yhteistyökykyä, sujuvaa kirjallista ja suullista esitystaitoa sekä määrätietoista otetta tehtävien hoidossa. Tehtävän hoito edellyttää jossain määrin oman auton käyttömahdollisuutta.

Tekniikkatoimialan tehtävänä on kaupungin tarvitseman yhdyskuntatekniikan sekä kiinteistöjen rakennuttaminen ja ylläpito. Lisäksi toimiala vastaa kaupungin ruoka- ja siivouspalveluista sekä yleisten alueiden ja kaupungin metsäomaisuuden hoidosta. Toimialalla työskentelee yhteensä 175 ammattilaista.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viikkotyöaika on 36,25 tuntia. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Hakuaika päättyy 30.6.2022. Hakemukset tehdään Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rakennuspäällikkö Ari Matteinen, p. 0500 497 251, etunimi.sukunimi@heinola.fi
ympäristöpäällikkö Keijo Houhala, p. 0500 918 597

Lisätietoja

Teknikka

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1268 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Rauhankatu 3, 18100 Heinola

Rekommenderade jobb