Kehityspäällikkö

Oletko asiakaspalveluhenkinen dataliiketoiminnan ammattilainen, joka etsii mielenkiintoista työtehtävää?

Istekki panostaa merkittävästi dataliiketoimintaan eli palveluihin, joissa dataa hyödynnetään monipuolisesti asiakkaidemme toiminnan tukemiseksi. Osa-alue sisältää mm. dataa hyödyntävät sovellukset, data-analytiikan sekä tiedolla johtamisen ratkaisut.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen dataliiketoiminnan KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ.

Keskeisenä tehtävänäsi on selvittää ja ymmärtää asiakkaidemme liiketoiminta sekä datan hyödyntämiseen liittyvät tarpeet, toimia myyntiprosessissa teknisenä asiantuntijana sekä suunnitella karkealla tasolla tekniset ratkaisut yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, muiden kehityspäälliköiden sekä asiantuntijoidemme kanssa.

Arvostamme aitoa kiinnostusta, osaamista ja kokemusta seuraavista asioista sekä halua oppia jatkuvasti uutta.

- Näkemystä dataliiketoiminnan mahdollisuuksista
- Kokemusta datapohjaisten sovellusten kehittämisestä
- Tekoälyn mahdollisuuksien ja koneoppimisteknologian tunteminen
- Sote-toimialan ja sote-datan tunteminen
- Älykaupunki-teemaan liittyvä osaaminen
- Internet of things -osaaminen
- Lääkinnällisten laitteiden valmistusprosessiin liittyvä osaaminen

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa liiketoimintapäällikkö Jyrki Tirkkonen, puh. 0444341126 (jyrki.tirkkonen@istekki.fi)

Istekki Oy
Osoite: Viestikatu 7A, Ylistönmäentie 31, Biokatu 10, 70600 Kuopio

Olemme täysin suomalainen kasvava ja kehittyvä noin 650 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti muun muassa vahvana SOTE-organisaatioiden toimijana. Istekki perustettiin vuonna 2009, jonka jälkeen yritys on kasvanut kiihtyvällä tahdilla. Istekin visiona on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa.

Istekki tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia yrityksellä on jo yli 40. Tarjoamme asiakasomistajillemme räätälöityjä palveluita ja ratkaisuja helpottamaan heidän arkeaan. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Tehtävämme on pitää huolta, auttaa menestymään ja rakentamaan uutta digitaalista huomista yhdessä.