Skip to main content
test
Kehityspäällikkö tietohallintoon - FCG Grupp

Haemme FCG:n Ohjelmistot ja IT-osaamisyksikköön tietojärjestelmistä innostuvaa kehityspäällikköä johtamaan liiketoiminnan uudistamiseen liittyviä tietohallinnon projekteja.

TEHTÄVÄNKUVAUS

FCG-konserni kehittää vahvasti uusia digiratkaisuja ja -palveluita itselleen ja asiakkailleen. Ohjelmistot ja IT-yksikkömme on keskiössä näiden kehittämisessä ja tuottaa konsernin tietojärjestelmäpalvelut.

Haemme nyt kehityspäällikköä johtamaan erilaisia liiketoiminnan uudistamiseen liittyviä projekteja. Lähivuosien projektit liittyvät tiedolla johtamisen palveluiden kehittämiseen sekä uudistettaviin liiketoimintajärjestelmiin (mm. projektinhallinta- ja taloushallintajärjestelmät). Projekteissa pääset suunnittelemaan yhdessä liiketoimintojen kanssa liiketoimintaprosesseja ja implementoimaan näitä tietojärjestelmiin. Sinun on mahdollista osallistua myös ICT-infraan liittyviin muutosprojekteihin tai liiketoimintaa tukevien omien digiratkaisujen kehitys- ja käyttöönottoprojekteihin.

Projektipäällikkönä vastaat projektien ammattimaisesta johtamisesta, on kyse sitten projektin tuloksista, aikataulun hallinnasta tai tiimisi motivoinnista. Vastuullasi on tyypillisesti samanaikaisesti useampia projekteja. Sinulla on projekteissa käytettävissä ja tukena kokeneita teknisiä asiantuntijoita.


TÄSSÄ TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

• sinulla on kokemusta liiketoimintamallien, -palveluiden ja/tai -prosessien kehittämisestä
• sinulla on kokemusta projektitoiminnasta IT-alalta
• paineensietokykysi on hyvä
• omaat järjestelmälliset ja aloitteelliset työtavat
• nautit eri ihmisten kanssa toimimisesta
• sinulla on hyvä suomen kielen taito

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Arvostamme myös

• projektinhallinnan, IT-palvelutuotannon tai yritysarkkitehtuurin kehittämiseen liittyviä koulutuksia ja sertifiointeja (esim. IPMA, PRINCE2, ITIL, TOGAF)
• teknistä osaamista tai kokemusta nykyaikaisista tiedolla johtamisen teknologioista (esim. Microsoft BI-palvelut, Snowflake)
• kokemusta tai koulutuksia järjestelmien ketterästä kehittämisestä (SCRUM, AGILE)


MITÄ VOIMME TARJOTA SINULLE

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Monialainen konserni ja projekteittain vaihtuva tehtäväkenttä antavat hyvät ammatillisen kehittymisen ja kasvun mahdollisuudet.

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme viihtyvät työssään ja panostamme työhyvinvoinnin ylläpitoon ja osaamisen kehittämisen tukemiseen eri tavoin. Sisäisen kyselymme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti FCG:n joustavia työnteon mahdollisuuksia. Tehtävä sijoittuu pääkonttorillemme Helsingin Käpylään, mutta työskentelemme hybridimallilla, joka mahdollistaa työt toimistolta tai etäkonttorilta käsin työtehtävät huomioiden.

Olemme myös Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Toimimme ketterien periaatteiden mukaisesti ja odotamme myös sinulta itseohjautuvuutta, systemaattisuutta sekä ennen kaikkea asiakassuuntautuneisuutta. Tarvittaessa koulutamme ja tuemme sinua kehittymään alasi parhaaksi asiantuntijaksi ja projektityön ammattilaiseksi. Käytössäsi ovat myös inhouse coachimme, jotka tukevat uralla kehittymistäsi ja ratkaisevat kanssasi arjen ongelmia.

HAE TEHTÄVÄÄ

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian rekrytointiportaalimme kautta, niin varataan aika keskustelulle ja jutellaan lisää! Aloitamme keskustelut sopivantuntuisten hakijoiden kanssa jo haluaikana. Haku on auki 29.7.2022 asti.

Lisätietoja antaa 20.6. klo 09-14.00 ja 18.-19.7. IT-johtaja Vesa Nyman (050 540 9124, vesa.nyman@fcg.fi).

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 213
  • Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
  • 16.6.2022 - 29.7.2022 23:59
  • Helsinki

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa 20.6. klo 09-14.00 ja 18.-19.7. IT-johtaja Vesa Nyman (050 540 9124, vesa.nyman@fcg.fi).

Lisätietoja

FCG – Hyvän elämän tekijät!

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä. Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Konsernissa työskentelee 800 osaajaa ympäri maailman. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71 miljoonaa euroa. www.fcg.fi

Rekommenderade jobb