Kehityspäällikkö - Tammerfors stad

Kehityspäällikkö

TAMPEREEN VESI LIIKELAITOS/VEDENTUOTANTO JA JÄTEVEDENPUHDISTUS
Tampereen Vesi on Tampereen kaupungin liikelaitos, joka huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja käsittelystä Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 60 M€ ja henkilökuntamme määrä n. 130 vesialan ammattilaista. Tarjoamme monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät vireässä työyhteisössä ja suuren kaupungin henkilöstöedut.
Haemme vakituiseen työsuhteeseen
KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ
Kehityspäällikön tehtävänä on Tampereen Veden vedentuotannon sekä jäteveden puhdistuksen ja pumppauksen kehittäminen. Hän vastaa Vedentuotanto- ja jätevedenpuhdistus -yksikön riskienhallinnasta, kemikaali- ja työturvallisuudesta sekä kunnossapitotoiminnan kehittämisestä. Lisäksi työhön kuuluvat jätevedenpuhdistuksen ja -pumppauksen suunnittelun organisointi- ja raportointitehtävät sekä viranomaisyhteistyö. Kehityspäällikkö toimii yksikönpäällikön sijaisena.
Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään diplomi-insinöörin tai muu vastaava yliopistotutkinto esim. vesitekniikan, ympäristötekniikan, prosessitekniikan tai kemian alalta. Lisäksi hakijalla tulee olla vähintään 5 vuoden kokemus vesi(huolto)tekniikan, prosessitekniikan tai kemian alalta ja vesihuoltoon liittyvää kokemusta vähintään 3 vuotta. Samoin esimies-, projektin- tai työnjohtokokemusta tulee olla vähintään 2 vuotta.
Työ edellyttää vedentuotannon ja jätevedenpuhdistuksen prosessien, tekniikoiden ja laitosten laaja-alaista osaamista sekä veden ja jäteveden pumppaukseen liittyvää osaamista. Työssä tarvitaan riskienhallinnan taitoja, alan työturvallisuus- ja kemikaaliturvallisuusohjeiden ja käytäntöjen tuntemista sekä laitosten ja pumppaamoiden kunnossapidon osaamista. Työssä tarvitaan hyvät projektinjohtamis- ja työnjohtotaidot sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työssä tarvitaan myös laitosten suunnitteluun, rakentamiseen ja hankintoihin liittyvää osaamista.
Odotamme hakijalta järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisutaitoa ja päätöksentekokykyä vaativissakin tilanteissa. Hakijan tulee olla yhteistyötaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää alan kotimaisen ja kansainvälisen kehityksen seuraamista ja kehitystyöhön osallistumista sekä halua oman ja yksikön ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen. Tehtävien hoito edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävään valittavalta vaaditaan vähintään voimassaoleva B-ajokortti.
Työaika (toimistotyöaika) ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde alkaa 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakuaika päättyy 1.7.2019
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Riitta Kettunen puh. 040 145 0588. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.
Lisätietoja Tampereen Vedestä löytyy verkkosivuiltamme www.tampereenvesi.fi.
Hakuaika päättyy 17.6.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa ja ansioluettelonsa sähköiseen IMURI-rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen sekä hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURI-järjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Tampereen Vesi Liikelaitos/Vedentuotanto ja jätevedenpuhdistus
  • Työpaikka
  • tre-1-237-19
  • 28.5.2019 - 1.7.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

tuotantojohtaja Riitta Kettunen puh. 040 145 0588. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Tampereen Vesi Liikelaitos/Vedentuotanto ja jätevedenpuhdistus
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan