Kehitysvammaisten ohjaaja - Säkylän kunta

Kehitysvammaisten ohjaaja - Säkylän kunta

Haemme Säkylän kunnan asumisyksikkö Sinisiipeen ohjaajaa /kehitysvammaisten ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sinisiipi on ympärivuorokautista palvelua tarjoava 12-paikkainen kehitysvammaisten asumisyksikkö. Sinisiiven asukkaat osallistuvat omien voimavarojensa mukaan asumisyksikön päivittäiseen toimintaan. Sinisiivessä tuetaan jokaista asukasta yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.

Sinisiiven asumispalveluyksikössä työskentelee vastaava sairaanhoitaja ja 10 ohjaajaa. Ohjaajan tehtäviin kuuluu ryhmäkodin asukkaiden yksilöllinen ohjaaminen, tukeminen ja auttaminen arjen askareissa, perus- ja lääkehoito sekä harrastus- ja vapaa-ajantoiminnan tukeminen, suunnittelu ja järjestäminen. Myös asukkaiden asioiden hoitaminen ja kodinhoidolliset työt (ruuanlaitto, siivoaminen, pyykkihuolto) yhdessä asukkaiden kanssa kuuluvat työnkuvaan. Yhteistyö asukkaiden lähiverkoston kanssa on tärkeää.

Ohjaajalta edellytetään aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta. Kel-poisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja, sosionomi, sairaanhoitaja). Arvostamme kehitysvamma-alan työkokemusta, hygieniapassia sekä suoritettua EA1-koulutusta sekä voimassa olevaa LOVea. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki/Terhikki-ammattihenkilörekisteriin.

Työ on kolmivuorotyötä.

Palkkaus KVTES. Koeaika 4 kk. Työ alkaa 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Läs mer

http://www.sakyla.fi

Vammaispalvelupäällikkö Sanna Vähä-Vahe p. 044-7328159 tai sanna.vaha-vahe@sakyla.fi

Säkylän kunta, Perusturvatoimi
Adress: Rantatie 268, 27800 Säkylä

Säkylä on n. 7000 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Sata-kunnassa. Vahvuuksiamme ovat Suomen suurin kehittyvä varuskunta, erikoistunut elintarviketuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys.
Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön ja uudistusmyönteisen ilmapiirin.

Mer om arbetsgivaren