test

Kehitysvammalääkäri (avosairaanhoito, Jyväskylä)

Ansök senast  22.4.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle! Haemme avosairaanhoidon vastaanotoille Jyväskylään kahta

KEHITYSVAMMALÄÄKÄRIÄ

terveyskeskuslääkärien vakituisiin virkasuhteisiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan avosairaanhoidon vastaanottojen kehitysvammaneuvoloissa. Lääkärinvastaanottotyön lisäksi teet työtä tehostettujen palveluasumisyksiköiden asiakkaiden kanssa, tehden tiivistä yhteistyötä palveluasumisyksiköiden hoitajien kanssa. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi kuntoutuksen suunnittelu yhdessä kehitysvammaneuvolan moniammatillisen tiimin kanssa (kuntoutussuunnitelmien laatiminen ja siihen liittyvät lausunnot Kelaan ym.).

Lisäksi tehtävässä:
- osallistut lääkärijäsenenä IMO-moniammatilliseen asiantuntijaryhmään
- toimit konsultaatioapuna muille perusterveydenhuollon lääkäreille

Tarjoamme sinulle työhösi kollegiaalisen tuen ja satsaamme hyvään työilmapiiriin. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio, huomioimme toiveesi ja tuemme lisäkouluttautumisessa. Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyön ja joustavaan työaikaan. Työpisteesi sijaitsee Kyllön sote-asemalla, kun sinne perustetaan uusi kehitysvammapoliklinikka.

Kelpoisuusehtona tehtävään on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet. Hakijalle katsotaan eduksi kehitysvammalääketieteen erityispätevyys ja muu tehtävän kannalta oleellinen lisäkoulutus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palkkaus on kannustava. Kysy lisää palkkauksesta!

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Ilkka Käsmä, alueylilääkäri

p. 050 522 0486

ilkka-kristian.kasma@hyvaks.fi

-

Kari-Pekka Vuori, alueylilääkäri (en ole tavoitettavissa viikolla 14)

p. 050 316 9876

kari-pekka.vuori@hyvaks.fi

-

Keijo Lukkarinen, alueylilääkäri (en ole tavoitettavissa viikolla 13)

p. 040 500 4313

keijo.lukkarinen@hyvaks.fi

-

Minna Leppäkynnäs, alueylilääkäri

p. 050 473 1081

minna.leppakynnas@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare